Samtidigt sjunker aktien och Lövet undrar var Metroid Prime 4 tagit vägen.

På Nintendos senaste årsstämma berättade (tidigare) högste hönset Tatsumi Kimishima att företaget har fler produkter på gång som är tänkta att släppas innan "the holiday season is over." Vidare förklarar Kimishima att det inte är rätt tid att visa upp dessa produkter ännu, men vill inte gå in på detalj om varför.

Detta kommer samtidigt som My Nintendo News rapporterar att Nintendoaktien sjunkit med (enligt dem oroväckande) -5,27%. Detta tros bero på en svag presentation under årets E3 och att försäljningen av Switch trappats ned på sistone.

Vad hoppas du att Nintendo drar ur rockärmen? Skriv av dig i kommentarsfältet!

Källa: IGN, My Nintendo News

Bonus: Missade du Nintendo på årets E3 eller vill du återuppleva den 30 minuter långa Super Smash-orkanen? Nedan kan du se när Gustav och Andreas följde med under Nintendo Direct, live från studio 11 på Kungsgatan.

Jag grejar att lira Super Mario: Odyssey och Mario Kart 8 Deluxe på Switchen men Zelda funkar inte grafikmässigt för mig tyvärr. Det lyser om att spelet är gjort för Wii U i grunden. Sedan är spelet vansinnigt stort också så det är nog svårt att putsa... 05/07 Köpte nyligen en Switch med Zelda som första spel. Hade en lika magisk upplevelse som i Witcher 3 totalt sett. Blev nog runt 100h totalt. 05/07 Jag tror att de nuvarande stationära konsolerna kommer att sälja "lite" mer än den slokande Switchen i slutänden. Switchen lär bara bli ett exotiskt komplement till dagens konsoler och PC när man räknar siffrorna.. 05/07 @cyprus: "Att släppa spel som Skyrim, Doom och Wolfenstein till Switch som är rejält undermåliga övriga versioner och som gör sig väldigt dåligt på en pytteskärm, lär inte sälja i jätteupplagor." Jag har ingen direkt koll hur stor efterfrågan är på dess... 05/07 Då har du verkligen valt fel konsol :) Som du säger är Horizon Zero Dawn i en helt annan liga än Zelda grafikmässigt sett. Man får inte glömma att det sitter ett litet mobilchipp i Switchen och att Nintendo trots detta lyckas optimera sina spel riktigt... 05/07 jag köper switch när bayonetta 3 släpps, vilket vore magiskt om det mot förmodan skedde till julhandeln.. wii u räcker ännu för att stilla mario/zelda/kart/smash-begäret 05/07 ”Det enda Switchen har som talar för sig är portabiliteten och Nintendos egna spel” Haha, ja, det stämmer. Men inget annat format har mer än en fördel så din kritik blir per automatik beröm. Att som konsol skryta med bäst grafik är helt meningslöst efte... 05/07 Det enda Switchen har som talar för sig är portabiliteten och Nintendos egna spel. Nintendos egna spel är ju få och med väldigt långt mellan släppen. Att släppa spel som Skyrim, Doom och Wolfenstein till Switch som är rejält undermåliga övriga versioner... 05/07 Jag var besviken på spelet. Lirat ca 10 timmar och stör mig på den kassa grafiken runt om i världen med lågupplösta texturer. Det ser verkligen inte bra ut i själva världen. Karaktärerna är dock bra. Sedan hatar jag verkligen att svärden du använder går... 05/07 Animal crossing hade nog varit något. 05/07
Skicka en rättelse