Blästrade jättekön och jättelika monster en succé för Funcom.

Survivalspelet Conan Exiles går riktigt bra – bäst hittills faktiskt – för norska Funcom. Sedan early access-lansering i Januari förra året har spelet sålt i 1,4 miljoner exemplar. Deras tidigare spel i den lättklädde barbarens universum, Age of Conan: Hyborian Adventures, behövde tre år på sig att nå den siffran, innan det spelet gick free-to-play.

Detta firar norbaggarna med att släppa ett till DLC-paket i augusti som får namnet Jewel of the West:

After the success of the first DLC, The Imperial East, Funcom is also excited to announce that Jewel of the West, the second DLC for Conan Exiles, will be launching in early August.

The downloadable content introduces new Aquilonia-themed building pieces, weapons, armor, furniture, and more.

Kolla på en ny, matig trailer från spelet nedan:

Dom släppte en stor patch igår. "Mother of all patches" https://forums.funcom.com/t/mother-of-all-patches-pc-build-102943-18618-05-07-2018/23573 06/07 Jag spelade Conan Exiles när det kom och visst var det buggigt och lite innehåll då. Men jag provade igen för någon månad sedan och det visade sig att Funcom fixat väldigt mycket. Nu är spelet (i stort sett) buggfritt, flyter på bra, finns åter i PvE-co... 06/07 Spelade runt launch, så laggigt att det i stort sett var ospelbart. Har det förbättrats? 06/07 Trodde det var dött. Gjorde misstaget att köpa det för 500kr och inse att mobs inte ens hade pathfinding vid det laget, man kunde ställa sig bakom dem och farma dem så ._. Loggade in ett år senare och då fanns det typ 1500 pers online eller nåt så rader... 05/07 @Lauchen: Gör inte det. Buggigt skräp är vad det är. Finns intressanta idéer bakom spelet men ingenting är utfört på ett bra sätt. 05/07 Lite sugen på att testa faktiskt. 05/07 Visst men hade gärna sett något annat än bara kosmetiska saker personligen. Moddar kommer lösa utseendet. 05/07 Bästa survival spelet jag kört iaf. Även om det buggar ur ibland. 05/07 känns som att spelet är ganska litet? det är nån grön vägg som dödar en, kanske är meningen? 05/07 Det behövs mer kosmetisk variation i spelet, tanken är att alla de olika kulturerna ska finnas representerade så småningom. Funcom kommer nog att fokusera på kosmetiska och rena världsexpansioner, för man ska inte glömma att de gav spelet modstöd av en... 05/07
Skicka en rättelse