Läckra frostbitemiljöer och bullet sponges i Biowares lootshooter.

I februari nästa år är det dags att hoppa in i sin Javelindräkt och leka Iron Man, då Biowares nästa storsatsning, Anthem, släpps.

Under årets E3-mässa fick vi äntligen se rejält med gameplay från spelet. Mottagandet bland FZ:as läsare har varit blandat – vissa av er ser väldigt mycket fram emot det, medan andra ser en trött Destinyklon utan karaktär.

Nu har den officiella Youtube-kanalen lagt upp gameplaydemon från E3 i ett enda stycke, hela 19 minuter lång. Gott om innehåll för att bilda sig en uppfattning om spelet!

Krystigt att spela tillsammans med andra, lite som att hålla handen. usch. 07/07 Tänker inte titta på det här spelet i onödan.och köper det bara om klanen gör det. Ha 0 hype för spelet så blir ni glada om det överhuvudtaget kommer i någon form. Nu är det GTAV som gäller och i höst ev Destiny 2. Sen blir det Fallout & RDR2 kanske.och... 07/07 Min spontana reaktion är: Zzzz... 06/07 Det här ser ut som ett klassiskt spel av typen "kommer spela skiten ur det under max en vecka, sedan aldrig mer tänka på det". Jag kommer garanterat köpa det, spela mig trött och sedan försöka övertyga mig själv om att det var värt det. Men jag blir gär... 06/07 Kände mig uttråkad efter att ha sett den 19 minuter långa videon, kan omöjligtvis tänka mig timmar och timmar av det där. Verkar som något grundläggande saknas i gameplayet. Vapnen gör ju verkligen ingen skada alls, och verkar inte vidare roliga att anv... 06/07 True, men problemet många hade med Division var ju också att man begränsade det genom att det var just "verklighetsbaserat" med loot och tillbehör. Tycker de inte gått tillräckligt sci-fi här och det ser fortfarande väldigt tråkigt ut med vad man kan... 06/07 Tror att detta spelet kommer floppa och EA blir tvugna att omstrukturera bioware alternativt stänga ner studion. Detta är inte vad bioware är älskade för och eftersom de inte bryter ny mark så finns det en drös med spel som fightas inom samma genre om... 06/07 Ser ju snyggt ut men det lockar inte mig. Är ju singelplayer fanatiker så detta kommer att gå bort. Storyn verkar ju vara lite copy paste också vilket känns lite tråkigt. 06/07 två saker gör att min O-hype växer ju mer jag ser... tyvärr. hade höga förräntningar från tidiga teasers. 1: flyg kan de kombinera god gameplay med flyg-vart-jag-vill-när-jag-vill-on-demand-färmågan? så fort man kan tanka lagom dmg hoppas jag inte att... 06/07 Herrejössesjävlar vad jag längtar efter detta spel. Kommer bli så kul att flyga runt med kompisar och mörsa bus! 06/07
Skicka en rättelse