Utvecklarna kommer visa spelet "när de är redo".

Det har varit oroväckande tyst från Deep Silver angående uppföljaren till deras tropiska Zombiespel Dead Island. Förra året berättade vi att det redan då varit dött på nyhetsfronten i över ett år (!) men att utvecklarna försäkrade spelarna om att det fortfarande skulle släppas.

Nu är vi här igen, med ett nytt livstecken. Det officiella Twitter-konton förklarar att: Nej, spelet är inte nedlagt, det utvecklas fortfarande. Något nytt kommer dock inte att visas förrän utvecklarna känner sig redo.

Och kanske bjuds vi då på en trailer lika bra som den från 2011? Ni vet vilken jag menar.

Skicka en rättelse
Såg lådan häromdagen på gamestop. Man kan förhandsboka den där. Så något är alla fall på gång. Annars tycker jag att de får assistera skaparen av fist of the dead star-modden. Bästa någonsin! https://youtu.be/hoLadZotBuE 08/07 Med tanke på att Yager utvecklade spelet först och att projektet startades om med en ny studio efteråt, samma utvecklare som försöker stressa färdigt crackdown 3. Med tanke på spec ops the line så var det synd att inte yager kunde göra färdigt spelet. 07/07 Sjukt att trailern med joggaren var e3 2014, 4 år sedan redan! 07/07 Att folk aldrig lär sig att utveckling av ett bra spel tar x antal år, det har gått fyra i det här fallet och det är ganska rimligt att förvänta sig att det tar längre tid för en liten utvecklare att producera att premiumspel än en stor utvecklare. Sen... 07/07 Världens enklaste val. Dead Island 2: Minus: Zombie-spel Dying Light 2: Minus: Zombie-spel Plus: Chris Avellone Slutsats: DI2 = skit. DL2 = kanske inte skit. 06/07 Vi får se vad de kan knåda ihop. Känns spm något man lirar efter Dying Light 2. Inte samma spelstil men zombies knyter ihop allt. Ettan var roligt så hoppas på en god fortsättning. 06/07 Äsch, känner nu till Pigeon John tack vare trailern till Dead Island 2 så jag är nöjd oavsett. 06/07 Ettan och Riptide är buggiga och repetitiva. Men faan vad kul de är i coop! 06/07 @Fiddi: Du kan se på det hur du vill, det gör inte det rätt. :) Fakta > känslor/tyckande. 06/07 Kvittar hur cool trailer dem pillar ihop till denna, blir inget köp förrän efter recensioner ... 06/07