När fotografen Sela Shiloni begav sig ut i öknen för att hitta bra platser för en kommande fotografering överraskades han plötsligt av en gigantisk tecknad hamburgare med utstickande ögon. Hamburgaren i fråga var maskoten för den påhittade hamburgerkedjan Durr Burgers i Fortnite, som försvann spårlöst från spelet till följd av ett ingame-event tidigare i veckan.

Anledningen till varför burgaren hittades mitt ute i öknen har vi ännu ingen riktigt förklaring till, men flera spelare gissar att en ökenbana kan vara på väg till spelet, medan andra spekulerar att fotografen råkat upptäcka en ARG inför nästa säsongsuppdatering lite tidigare än det var tänkt att den skulle sätta igång.

Mystiken tätnade emellertid när Twitter-användaren A2K K1Lo besökte hamburgaren och fick ett visitkort med texten "Agent 3678" på ena sidan och ett telefonnummer på den andra. De som försökt att slå numret har hört ljudet av blåsande vind, medan vissa hävdar att ljudet är detsamma som spelades upp i Fortnite när hamburgaren först försvann. Avgör själv genom att lyssna på ljudet som PC Gamer spelat in nedan:

Mystisk raket i Fortnite slet hål i verkligheten
Fortnite hälften så stort men långt mer framgångsrikt än PUBG på mobil