Dessutom är stora uppdateringar på väg till spelet.

Utvecklingsstudion Panic Button har tidigare portat Doom, Rocket League och nu senast Wolfenstein II: The New Colossus till Nintendo Switch. Förra månaden kom nyheten att studion var i full färd med att färdigställa sitt senaste projekt och nu vet vi vad det är: Free to play-spelet Warframe gör snart debut på Nintendos format.

Under Tennocon 2018 som nyss gick av stapeln stod det dessutom klart att Warframe kommer att få en större uppdatering under 2018 som bland annat kommer att introducera nya och mycket större spelområden, möjligheten att flyga rymdskepp tillsammans med andra spelare och mer som du läsa om på den officiella webbplatsen.

I dagsläget finns inget konkret släppdatum för Warframe till Nintendo Switch, men de nya uppdateringarna till spelet kommer att rulla ut under 2018.

Tack till JRico för detta #nyhetstips!
Har nyligen startat en "nygammal" Dojo (läs guild) för de som är sugna på att ta upp kampen igen ;) länkar tråd nedan: https://www.fz.se/forum/trad/431158-warframe 11/07 Stor spoiler för den senaste questen (och spelet i stort) på den andra videon i artikeln, sabbar ett av de största "oh shit" momenten i spelet. Denna tailern hade nog varit mer passande, inga story spoilers i den och är även den största nyheten från Ten... 09/07 @Puscifer: Helt rätt men det var inte värt att redigera för en sån bagatell. :) Fan nu blev jag sugen på att spela hehe. 08/07 Inte för att vara den som är den, men det finns inget first-person i Warframe, så jag skulle nog inte kalla det FPS. :P 08/07 När man vet hur nära DE var att gå bankrutt så är det extra roligt att se att det går så bra för dom. Nu är det ett tag sen jag lirade sist men det är nog ett av dom bästa "Free to play" spelen där ute. 08/07 Jag är relativt sen till Warframe men rekommenderar det starkt. Jag brukar alltid ha ett par spel på sidan av så att säga som jag spelar i vågor mellan singleplayer-spel osv och det har snabbt tagit plats där. Sjukt kul när man kommer över första tröske... 08/07 Warframe var grymt redan för 5 år sedan när det släpptes, det har bara expanderats mer och mer sedan dess. :) Det finns nog inget FPS som gör ett bättre jobb av att få spelaren att känna sig som en riktigt badass action-ninja, det är nog tom. svårt att... 08/07 Det ser alltid så fjantigt ut, så jag har inte ens varit i kontakt med det än :P 08/07 Fortsätter det såhär blir det snart allt star citizen drömmer om att kunna bli. 08/07 Allt kommer till Switch :D 08/07
Skicka en rättelse