"Lätt att missta för ett Playstation 5-spel."

Att Ghost of Tsushima var ett av Sonys starkaste spel under E3 2018 är vi nog flera som kan skriva under på. Rent utseendemässigt är det lätt att missta samurajtiteln för ett kommande Playstation 5-spel som med sina öppna miljöer och mjuka animationer inte bara ser bra ut för ögat, utan som även imponerar på pappret.

I Digital Foundrys analys som du även ser ovan framgår det att spelet körs i en upplösning på upp till 1800p med minimal pop-in tack vare en imponerande renderingslängd. Även fysik och animationer i toppklass hjälper Ghost of Tsushima att nå höjder som sällan har skådats i ett konsolspel.

Digital Foundry menar vidare att Ghost of Tsushima i mångt och mycket upplevs som en slags svanesång för Playstation 4, ett spel som på flera sätt kommer att sätta standarden för kommande nextgen-spel. Exakt vad de menar med det kan du se i videon ovan eller genom att läsa analysen i textform hos Eurogamer.

Hur är det mer korrekt? Då det är ett playstation-exklusivt spel artikeln syftar till och vi vet att en playstation 5 kommer att komma? Det är väl helt rimligt att spekulera i generations-hopp? 09/07 "Lätt att missta för ett Playstation 5-spel" Skulle vara mer korrekt att säga "PC-Spel", med tanke på att vi inte vet hur PS5 kommer vara och se ut. Men sure, spelet ser snyggt ut, så man får hoppas att det har mer substans i sig utöver att vara snygg. 08/07 @marsson90: när du inte länka några bevis vet jag inte riktigt vad du syftar på men efter en snabb googling hittar jag bara bevis mot ditt påstående som det här : https://www.cinemablend.com/games/InFamous-Second-Son-Screenshot-Comparison-Proves-It-Wasn... 08/07 Deras tidigare spel inFamous: Second Son fick ju en del flak för att ha "nedgraderats", medan utvecklaren själva pushade idén att det var ett val de tog för atmosfärens skull i spelet om jag inte minns helt fel. 08/07 @Tobias Solem: typ alla ubisofts spel och The Witcher 3 har nedgraderats efter presentation som jag kommer på. Men jag kommer inte på ett enda playstation exklusivt spel som har nedgraderats, faktum är att vissa spel t.o.m ser bättre ut efter e3presenta... 08/07 Tänk att det här händer år efter år efter år, ett demo visas upp på en mässa som är grafiskt imponerande för att sedan se två nivåer sämre ut när spelet väl anländer. Ändå sitter (de köpta) speljournalisterna och vurmar som om de inte visste detta. Vad... 08/07 Det ser riktigt lovande ut, men det är nånting med animationerna som känns off. Dålig blend mellan gå och springa tex. 08/07
Skicka en rättelse