Medlemmarnas recensioner lanserades i april och är vad det låter som: ett verktyg som låter FZ-läsarna använda sig av vår betygmodul i forumet. Recensionerna har sedan dess tickat in och allesammans hittar man samlade här. Nytänkande South Park: The Stick of Truth, pappasimulatorn God of War, och så vidare. Det finns en hel hoper texter att läsa.

Men vem har sagt att medlemsrecensionerna bara ska täcka spel? Inte vi i alla fall – och inte ni heller. Under senaste veckan har två filmrecensioner dykt upp om två sommarfilmer. Kanske är detta starten på en lång, skön filmsommar i forumet? Ska vi säga så?

Okej, vem recenserar Ant-Man and the Wasp åt mig? My body/popcorn is ready.

Jurassic World: Fallen Kingdom är uppföljaren sagan förtjänar

Jurassic World (2015) var en stor succé (tycker inte jag då den är en jävla skitfilm som inte ens borde existera) och nu har den nya uppföljaren i den planerade trilogin kommit: Jurassic World: Fallen Kingdom. Denna gång är det geniet Juan Antonio Bayona (Barnhemmet, Sju minuter efter midnatt) som sitter i registolen. Istället för bara korkade klyschor och ren action så ger han oss en vacker stämningsfull filmupplevelse som är fylld av skräck och spänning.

@jamaha121 recenserar Jurassic World: Fallen Kingdom

Konst möter action i svenska Den blomstertid nu kommer

Trots vissa skavanker är det en ambitiös och underhållande långfilmsdebut av filmkollektivet. Jag hoppas att detta ger dom möjlighet att få göra fler och större projekt i framtiden. Gör dom en ny crowdfunding så kommer jag fortsätta backa dom. Även fast jag hoppas att dom i framtiden tar in en manusförfattare som ger dom ett material att arbeta utefter. Filmen är välregisserad och det är manuset som får den att falla på mållinjen till storhet.

@dali recenserar (spoilerfritt) Den blomstertid nu kommer