Perfekt till semestern.

Med över 8 miljoner sålda exemplar världen över är det kanske inte förvånande att Monster Hunter: World nu även släpps till PC. Den 9:e augusti kan du och dina vänner slåss mot stora drakar, håriga ödlor eller fluffiga fladdermöss.

Du kan förboka spelet redan idag på Steam för cirka 600 kronor och få en Origin Set-rustning plus en Fair Wind-amulett. Lägger du till 150 kronor för Deluxe Edition kan du även glädja dig med ett Samurai-set, tre olika gester, stickers, en ansiktsmålning och en frisyr.

4K? Man kan ju bara hoppas. 10/07 @Godofcheese: Taskig? Det var det mest sansade och relevanta inlägg du riktat till mig. Du har helt rätt, vi vet inte specen än (kanske egoistiskt av mig, men den punkten oroar mig inte). Jag friar hellre än fäller. Bara att de sköt pc-versionen ett hal... 10/07 "Perfekt till semestern" - släpps när de flesta redan haft semester. 10/07 Inte för att vara taskig men vi har fortfarande inte sett än vad för specs som behövs för 60fps. Det kan vara en biffig rigg med ett 1080Ti som krävs för att få det rinna i 60faps per seconds, vem vet. PC versionen kanske flyter på lika dåligt som Xbone... 10/07 @Devan: Vilken offantligt irrelevant jämförelse. Ni får vara negativa om ni vill, det skiter jag i om jag ska vara ärlig. I era ögon är 1080p 60 fps en dålig port. I mina ögon är det bästa versionen av spelet (som inte kritiserats för sitt utseende dire... 10/07 @Godofcheese: Precis, spelet Agony är ju ett exempel där det skulle komma en speciell patch dag 1 för PC spelare, men när de väl släppte spelet så visade det sig att det ej blev nån patch... spelet sög ju rätt stenhårt, 40% på opencritic.com atm ^^ 10/07 @Vamp: Du kan själv lära dig att läsa. Dom ÖVERVÄGER att släppa en gratis uppdatering i framtiden Det betyder inte att det är hundra att dom kommer göra det. Monster Hunter: World PC graphics options revealed @PCGamer (https://www.pcgamer.com/monster-hu... 10/07 @Godofcheese: Om du hade läst hela texten som du länkar till så ser du att det endast är vid lansering som versionerna lommer vara i paritet (men att pc-versionen kommer ha bättre bilduppdatering = det enda viktiga när spelet redan ser bra ut) samt att... 10/07 @Devan: Japp, mycket trevligt med DRM. Kanske det som har tagit så himla mycket tid för dom att implementera. Denuvo i sig är inte en prestanda hog, men senare versioner med VMProtect inbakat ovanpå denuvo sägs att vara en prestanda bov *Källa Voksi,... 10/07 VARNING: Steam sidan säger att spelet har Denuvo så köp ej dag ett utan vänta ett par dagar och se vad folk säger om det är spelbart! https://i.imgur.com/posTwlW.jpg 10/07
Skicka en rättelse