I slutet av förra veckan tog vi farväl av sommarens Steamrea och två veckor av mer eller mindre frestande erbjudanden. Blev det en sommar då du klev i spenderbyxorna och lastade kundvagnen full? Sprack semesterbudgeten redan innan semestern ens hade börjat?

Eller insåg du, klok som en bok, att: "Nä, nä, min backlog och mitt Steambibliotek är redan överfullt" och höll i plånboken medan världen runt dig föll ner i ett djupt rea-vansinne? Ett par dagar innan Steam-rean drog igång (tajmingen, ändå!) kunde vi se svart på vitt hur mycket vi spenderat i Steamshoppen under åren, och kanske blev det en ögonöppnare för en del.

Jag köpte inte ett enda spel ... förrän alldeles i slutet. Inte för att jag var snusförnuftig, nay, jag hade helt enkelt för mycket att stå i och hade skjutit det framför mig. Så istället för att noga överväga mina köp sprang jag in på Steam alldeles innan stängning och sprang mellan de digitala hyllorna på jakt efter fyndet med stort "F". Jag är inte säker på att det var en bra idé.

Är dock nöjd över att ha hittat Dying Light för billig peng. *lägger i backloggen*