Miljontals spelar fortfarande Skyrim varje månad.

(Bilden kan vara ett montage.)

Vi har konstaterat att Skyrim är Spelet som inte kan sluta släppas™. Det finns till pc, PS3 och Xbox 360. Det finns bärbart till Switch. Det finns i virtual reality till pc och PS4. Det finns i Special Edition till pc, PS4 och Xbox One. Och det finns till och med i Very Special Edition. Tar det aldrig slut?

Det beror på oss, enligt Todd Howard. Via Gamesindustry i ett samtal med Geoff Keighley på Gamelab i Barcelona berättar han att Skyrim alltjämt spelas av miljontals varje månad. Om vi inte vill se fler utgåvor ska vi sluta köpa det, är den enkla uppmaningen.

Even now, the amount of people who play Skyrim seven years later – millions of people every month are playing that game. That's why we keep releasing it. If you want us to stop releasing it, stop buying it.

Ett skäl till varför många tröttnat på re-releaserna av Skyrim torde vara längtan efter The Elder Scrolls VIsom till sist officiellt avslöjades under E3. Todd Howard vet redan releasedatumet, men du tror väl inte att han tänker avslöja något? Den retstickan.

@najtrows: själv tog jag det från PSN på rea. 20€ blev priset. Skulle jag vetat tidigare vad jag vet nu skulle jag ha köpt det på release för fullt pris. 17/07 @skogsvilden: Det osäkra är priset. Jag skulle inte köpa det till fullpris men hade det varit ett DLC bara för typ 15-20 eur så hade det det nog varit värt det. 16/07 @skogsvilden: jag tycker att det är awesome drakarna känns verkligen enorma och bron till Collage of winterhold känns väldigt ostabil. 13/07 Skyrim VR känns väl lite som ett osäkert kort: https://www.youtube.com/watch?v=u5LtCXQBk9U 12/07 Inbyggd rättstavning. 11/07 @Sipmo: Omständig finns inte i ordlistan. Det lät övermodigt av mannen som uttalade sig i artikeln. 11/07 Skyrim VR är i princip Skyrim Special Edition, vilket innebär att en stor del av moddarna för SSE även fungerar i VR men inte alla. Bästa stället för att hitta dessa mods är på Nexus, som även har en kategori för VR-exklusiva moddar: https://www.nexusmo... 11/07 Omständig och omständlig är två olika ord! https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=442&artikel=4518198 11/07 Jag fick med det till min 360 sedan ville jag ha allt dlc så då var det billigare att köpa en GOTY edition från England efter det så kom remaken till xbone som man behövde ha och slutligen en till på Steam rea något år för man vill pröva moddar. 11/07 @uberpwnage2.0: Det krävde att man ägde samtliga dlc sedan innan och var under begränsad tid. Jag själv saknade Hearthfire som var mer eller mindre kosmetiskt dlc fick var utan upgrade. Ingen rabatt eller nånting. Hade inte gjort kanske så mycket om de... 10/07
Skicka en rättelse