(Bilden kan vara ett montage.)

Vi har konstaterat att Skyrim är Spelet som inte kan sluta släppas™. Det finns till pc, PS3 och Xbox 360. Det finns bärbart till Switch. Det finns i virtual reality till pc och PS4. Det finns i Special Edition till pc, PS4 och Xbox One. Och det finns till och med i Very Special Edition. Tar det aldrig slut?

Det beror på oss, enligt Todd Howard. Via Gamesindustry i ett samtal med Geoff Keighley på Gamelab i Barcelona berättar han att Skyrim alltjämt spelas av miljontals varje månad. Om vi inte vill se fler utgåvor ska vi sluta köpa det, är den enkla uppmaningen.

Even now, the amount of people who play Skyrim seven years later – millions of people every month are playing that game. That's why we keep releasing it. If you want us to stop releasing it, stop buying it.

Ett skäl till varför många tröttnat på re-releaserna av Skyrim torde vara längtan efter The Elder Scrolls VIsom till sist officiellt avslöjades under E3. Todd Howard vet redan releasedatumet, men du tror väl inte att han tänker avslöja något? Den retstickan.