Från rednecks till röd planet.

Far Cry 5 har vid det här laget blivit kända för sina flippade DLCs och det verkar inte sluta här. I nästa uppdatering som släpps den 17 juli blir spelare bortrövade av rymdvarelser hela vägen till mars.

Far Cry 5: Lost on Mars kommer kosta cirka 90 kronor där du får inta rollen som Nick Rye som ska hjälpa din vän Hurk. Beredd dig på laserpistoler, månhopp och läskiga rymdvarelser.

@Soulless: The Emperor protects. 11/07 @Mirage: Låter som en bra kompromiss, dessutom vill jag inte gå emot the emperors finest :D 11/07 @Soulless: Jag tror vi båda har bra poänger och vi kan enas om det, och så lägger vi ner där :) 11/07 @Mirage: Nationalgardet, som till stor utsträckning består av just folk som stödjer Bundy :D Självklart tror jag inte FC5 skulle kunna ske på något sätt men att påstå det inte finns ett uns av trovärdighet i det håller jag inte med om. Stora delar av... 11/07 @Soulless: Men det är saker som The Bundy standoff som stödjer det jag säger. En lång fejd mot just staten där många är inblandade. FC5 hade försvunnit med ett telefonsamtal från huvudpersonen till någon central enhet. "Tjena. Vet du vad, vi skulle arre... 11/07 Sök och läs på om "The Bundy standoff" så inser du att även om FC5 är överdrivet så är det inte så långt bort som man vill tro. Det finns gott om outbildade, religiöst övertygade och tungt beväpnade grupperingar i USA, grupperingar som dessutom inte gil... 11/07 Om du bara viste hur lite koll amerika har i visa småstäder i amerika :) När vi pratar om hålor i sverige ja, du om du bara visste, har en vän som flyttat ifrån staterna och deta är fan skrämmande det man får höra om visa hålor. Dock får man ju ta det... 11/07 @Thane: Såg precis den serien. Med tanke på hur mycket dom lyckades åstadkomma så är detta spel en av dom mindre orealistiska spelen på marknaden. 😄 (grundspelet då såklart) 11/07 @Mirage: Du har inte sett Wild Wild Country på Netflix va? Far Cry 5 är inte så långt ifrån verkligheten ändå. 10/07 Det är ett TV-spel. Ta inte allting som görs i fiktion som direkt baserat på verkligheten. Spel som Skyrim måste ju få dig att bli helt blå i skallen haha! Far Cry 5 är riktigt underhållande förövrigt! Ser fram emot denna DLC! Dom lyckades göra en väldi... 10/07
Skicka en rättelse