Och snart är det dags för multiplayer.

I augusti är det två år sedan No Man's Sky släpptes till pc och PS4, vilket blev en release som präglades av spelare som kändes sig lurade ("Vi har inte lurat köparna", hälsade teamet) och kritik mot spelets marknadsföring. Det var kort sagt en sabla röra.

Den 24 juli släpps det kontroversiella spelet till Xbox One, och inför den releasen har utgivaren 505 Games släppt en video där man går igenom elva punkter på saker som förbättrats sedan releasen ("Och detta är bara några!"): nya ekosystem, fordon, tuffare svårighetsgrader, basbyggande, uppdrag, story, m.m! Det har ändå hänt en del under de här två åren.

Och det är inte allt! Förutom Xbox-släpp 24 juli sker då också en uppgradering modell större, där multiplayer är grejen. Det återstår att se om detta blir fågel, fisk eller någonstans däremellan.

Nice. Jag har väntat på feta patcher. Då kanske man kan lägga till det i önskelistan. Det är inte mim genre,men nu känns det som man kan slänga en hundring eller två på det. 16/07 @Ahris: Ja då kan man ju sluta skriva artiklar helt. Är ju bättre att skriva en rubrik och bara länka till källorna. Lägg av. Jag går inte in på fz för att få uppslag till vilka youtubevideos jag ska titta på. Jag går hit för att läsa intressanta artikl... 14/07 Ganska idiotiskt att skriva vad som händer i videon när man kan visa videon direkt istället, eller hur? Videon är släppt av utgivaren och är artikelns källa. 13/07 Tja, det kanske är dags att skaffa detta spel nu då och köra. Börjar låta som de äntligen kommer nära den vision de pratade sig så varma om med spelet. 13/07 Synd att jag spelade det kanske 20 timmar när det kom för att se så jag inte missade något men det var en besvikelse. Tyvärr kan inget rädda spelet för mig nu vilket är okej men trist då jag såg fram emot det när det släpptes men var mest lögner. 13/07 Ja det blir säkert som att starta ett helt nytt spel. 😲 12/07 Att säga "skitspel" när man inte ens har kört det själv... Spelet är värt mer än 100kr. No Man's Sky har fått mycket skit från många håll, men det var mest i början. Jag är en av få som tycker att No Man's Sky har varit bra sedan dag 1. Det har hänt myc... 12/07 Då ska du se att det hänt grejer sedan dess, och mer kommer! :D 12/07 nä, bara chansade ur saker jag sett i molnen under min senaste av 5000 LSD-trippar :) 12/07 Njä. Det var en ungefärlig tidsuppskattning. :) Lirade det dag 1 och ett par veckor från och till innan det hamnade på hyllan. 12/07
Skicka en rättelse