Turbaserat rollspel till Switch går hem hos kritikerna.

Imorgon släpps äntligen det minst sagt vackra rollspelet Octopath Traveler till Nintendo Switch. Som tur är verkar det inte bara ha en snygg yta, om man ska lita på köpt spelmedia världen runt.
Lagom till release har flera tidningar och spelsajter publicerat sina betyg, och det är övervägande ros. Spelet ligger i skrivande stund på 84/100 på Metacritic, baserat på 33 recensioner.

Kul för Square Enix och Nintendo, samt alla rollspelsälskare.

Så var är FZ:as recension? Allas vår favoritponny Fredrik Eriksson sätter sig ned med spelet i helgen och en recension är att vänta when it's ready™. Under tiden kan du stilla begäret med den kostandsfria demoversionen som finns att ladda ned i Nintendo Eshop.

Ja det är väldigt snyggt om man förstår hur det är meningen att det ska se ut. Jag tror många har väntat på ett sånt här spel faktiskt. Jag har det iaf. 14/07 "Pixelart" är ju ett utseende som man måste tycka om givetvis. Det är inte annorlunda än att man gillar en anime design eller föredrar något som ser mer verkligt ut. Du får tycka som du vill, men då är det bra att veta också att de som uppskattar stilen... 13/07 @Vamp: " Imponerande att med så få ord förklara att du inte förstår dig på design över huvud taget." Okej så bara för jag tycker detta är fult har du kommit fram till den slutsatsen "Grafiken är en homage till Snes och PSX" då är det väl inte så tokigt... 13/07 Hoppas posten levereras idag! (Japp äga cartridges är king) sett fram emot detta sen första demot 13/07 Säkert bra men känns det inte lite brunt? Sen har jag lite svårt för tilt-shifteffekten också. 13/07 It's all luck! 13/07 Jo det kan jag hålla med om. Problemet är ju inte att det inte finns en main story, utan att karaktärerna inte gör något tillsammans än att slåss. Det känns så onaturligt att de inte snackar med varandra, lägger fram sina synpunkter eller bara gör diver... 12/07 @uberpwnage2.0: Jag förstår din besvikelse och det verkar nästa uteslutande vara det här som drar ner betyget för några. Att det inte finns ett gemensamt mål har jag inga problem med, däremot hade jag också önskat att karaktärerna var mer engagerade i... 12/07 @jOnÄTÄn: Imponerande att med så få ord förklara att du inte förstår dig på design över huvud taget. Att dessutom lyckas välja fel plattform i din diss är väl bara ren och skär skicklighet antar jag? Grafiken är en homage till Snes och PSX. En hyllning... 12/07 Kan vi inte komma överrens om att det heter "turordningsbaserat" och inte "turbaserat"? ;D 12/07
Skicka en rättelse