Vilka retstickor ni är, CD Projekt.

Cyberpunk 2077-trailern blev en av årets största snackisar på E3 (även om den "bara" utsågs till näst bästa E3-trailern av FZ-läsarna). Det var emellertid en filmisk trailer vi fick se och gameplay-premiären skedde bakom stängda dörrar. Calle fick se en hel timme från spelet. (Orättvist!)

Cyberpunk-skaparen Mike Pondsmith (nu snackar vi papper och penna-rollspelet) jobbar med CD Projekt Red på Cyberpunk 2077 och han berättar för IGN att det var "väldigt smart att inte visa gameplay för hela världen". Exakt vad han menar med detta utvecklas inte, men det kan ju vara "väldigt smart" att inte visa en alfaversion av ett spel alltför tidigt. Saker kan ju ändras på rätt dramatiska vis eller så hamnar man i hätsk nedgraderingsdebatt som skedde med The Witcher 3.

Pondsmith hoppas fansen ska ha tålamod med Cyberpunk 2077 då man strävar efter perfektion.

We have an awful lot of stuff that we want to do, and it's going to take time to do it. And I'm hoping the fans are going to give us the time to do it.

If we're going to do stuff that has never been done before — or has never been done the way we're doing it — we need space, we need time, and we need the privacy to mull it over.

Har spelet inte kommit längre i utvecklingen efter 6 år (så att de kan visa upp lite gameplay för allmänheten) undrar jag när det skall släppas? När ska nästa Witcher släppas? 2025? 14/07 Vet inte riktigt, just i Cyberpunks fall så tror jag det kunde vart smart att visa lite Gameplay, för allt skryt och snack som varit omkring efteråt gör att man drar öronen åt sig. Man blir, för att fatta det kort, skeptisk. Tror dom hade vunnit mer på... 14/07 Precis. Vad annars? ”Eh vi har ingenting att visa som vi egentligen vill stå för, så kör bakom stängda dörrar och hoppas på att det är bättre än ingenting alls”. bah. 14/07 dom vill inte göra en "witcher 3" eller "watchdogs" .. Journalisterna fick troligvis se en upphottad vertical slice så dom bygger på hypen med gratis marknadsföring.. .. Får pöbeln se en verision som senare blir "optimerad" ..eller inte ser ut så på der... 13/07 Skall bli kul med GTA 2077 13/07 Med tanke på att journalister ofta är de som bygger upp hype är det så klart smart att bjuda in dessa så att de startar pr maskineriet tidigt. 13/07 Är som alla andra pepp på det här spelet, men är nästan redan trött på det här teasandet. Säg ett datum (eller år) så jag har något att förhålla mej till. 13/07 Det var smart ja, så att de få som fick ta del av gameplay kunde skryta med vilken cool erfarenhet de varit med om, och pumpa oss andra stackare med ännu mer förväntan... 13/07 Ni får vad ni vill av mig. Så länge jag får spelet när ni anser att det är dags. Ni är ju trots allt experterna på er egna produkt! :) 13/07
Skicka en rättelse