PUBG Corp. jobbar hårt för att få dålig PR.

Playerunknown's Battlegrounds är på väg att få efterfrågade custom-matcher. Härligt! Dessa skräddarsydda matcher kan komma att hamna bakom en betalvägg. Potentiellt förfärligt! Detta berättar PUBG Corp. i en uppdatering. Faktum är att custom-matcher redan finns, dock bara på testservrarna. Än så länge är dessa helt gratis men studion antyder att det kan ändras.

Creating custom matches won't have an associated cost during this phase. However, due to the extremely large amount of resources required to allow custom games to be available to all players, we may change this in the future to ensure everything runs smoothly and the system remains sustainable long-term.

Ja, PUBG har ju bara sålt i 50 miljoner exemplar och det går ju verkligen inte an att släppa ett nytt spelläge helt gratis. (Meningen kan innehålla spår av sarkasm.) Nåväl, PUBG Corp. säger sig vara "öppna för feedback" och om de fattar beslut om att ta betalt för detta lär de få en del sådan.

Custom-matcherna låter dig skräddarsy väder, loot, cirkelbeteende och så vidare, och låter dig skapa både privata och publika matcher. Det återstår att se om vi tvingas betala extra för det.

PUBG har haft det kämpigare på slutet. Fortnite går som tåget, fuskare härjar i PUBG, populariteten störtdyker och studions stämningsansökan mot Epic blev det inget av.

Varför inte bara tillåta folk att hosta privata servrar istället? 30/07 @AplAy: Det var nice! Då var det verkligen spelarna som styrde och höll spelet vid liv (tänker cod 2 - enda spelet jag nötte då) Men pengar talar.. 18/07 Shut up and take my money? 17/07 Jag håller helt med, väldigt onödigt att hata saker bara för hatandets skull. Däremot tycker jag de finns befog för att iallafall kritisera PUBG på många fronter. En mycket ifrågasättbar utveckling i ett redan halvtrasigt spel, som samtidigt försvaras... 17/07 Smaken är som baken, jag tycker det är det absolut bästa spelet som släppts på senare år. Buggar och skit dras ALLA (Ghost Recon, BF, COD, WoW, Hots, Destiny 2 osv) spel med absolut inget unikt för PUBG, kan väl dock hålla med om att det går lite långsa... 17/07 PATCH GUIDE: UNIQUE PATCH - NEW WEAPON (QBU), CUSTOM SERVERS FOR ALL, NEW VEHICLE - PUBG, Innehåller en del i ämnet. https://www.youtube.com/watch?v=nbJnin9ug_k Ett oväntat och smart drag, kostar har väl alla servrar gjort för de som utgivaren sopat in... 17/07 @Aestro: Jag tycker det är ett riktigt bra spel och det är också min favorit bland Battle Royale-spelen. Tycker inte det är så konstigt att det blivit så stort då det har beroendeframkallande gameplay och blandade den realistiska stilen från ArmA och... 17/07 Sjukt om så är fallet. 17/07 *Runt lägerelden tolv på natten på sommaren med en trubadur mittemot mig* jag kommer ihåg på den tiden då man kunde slänga upp en Dedicated Server och då alla kunde få slänga upp sina servrar, hur laggiga eller laggfria de kunde göra dem. Det var tider... 17/07 Har dom inte tjänat tillräckligt med degos efter att spelet blev så äckligt populärt? 17/07
Skicka en rättelse