Speltid allt som behövs för att spela upp till Legion.

Om mindre än en månad släpps som bekant Battle for Azeroth, nästa expansion till indieliret World of Warcraft. Imorse patchades spelet till version 8.0, vilket markerar starten för den sedvanliga "pre-patch"-perioden innan en ny expansion släpps. Klasser har balanserats om, PvP-läget har strukturerats om och nästa vecka öppnas nya äventyr upp som knyter an till handlingen i Battle for Azeroth.

En annan trevlig nyhet är att Blizzard slopar kravet att köpa en så kallad "Battle Chest" för att kunna spela upp till Legion-expansionen. Nu räcker det istället att betala speltid för att kunna äventyra upp till nivå 110. Hörde du det @Carl Johansson-Sundelius? Nu finns det inga ursäkter längre.

Mer om patch 8.0 går att hitta i överlevnadsguiden nedan:

Du kan ju köra Legion quests fast du är 110. Men det känns kanske konstigt. 19/07 Verkligen generöst att ge bort nått som går för 150:-. Förmodligen ligger även sales av denna på typ 5 ex i månaden nuförtiden. Så förstår inte direkt den extrema trevligheten i detta, trevligt hade varit om dom gick helt kostnadsfritt på mjukvaran och... 19/07 Kan inte förstå hur jag kan känna mig - ens - lite sugen på att installera det där igen. Men det är jag allt ett uns. Känns tidigt på året bara. Nov-dec hade känts bättre. 18/07 Gör en demon hunter. 18/07 de jag hatar med arena vs restroration druid 2s. 18/07 Ah! Klurigt det där, jag vet faktiskt inte om du kan komma över en billig 100-boost genom att köpa Legion längre. Som du märkt själv går det bara att köpa boost till 110 i affären. Om jag har förstått det rätt kan man bara använda 100-boost medan Legion... 18/07 @gh0glund: Formulerade mig nog dåligt. Det jag menar är att den enda boost jag hittar tar en direkt till level 110 men då missar man ju levlandet i Legion. Jag undrar om det finns något sätt att hoppa över allt innan Legion :) Alltså en level 100 boost. 18/07 Hade nog spelat demon hunter i arena. DK female ligger och förstör. 18/07 Något på varje nyhet WoW kommer med. fortsätter bara med jag kör en Arms spelar arena rated battlegrounds och stänger kontot. Har aldrig haft så kul med demon hunter i battlegrounds så de är nog att jag hoppar på när jag kan. 18/07 110 är maxnivå i Legion. Om mitt minne inte sviker tror jag att du får en 110 boost om du köper Battle for Azeroth, men dubbelkolla om det fortfarande gäller. 18/07
Skicka en rättelse