Ny version av Elite-kontrollen månne?

I ett nytt blogginlägg på Major Nelson berättar Microsoft att man på årets Gamescommässa bland annat kommer visa upp "new Xbox One bundles and accessories".

Extra intressant är att detta är en redigering, då inlägget från början lovade "all-new Xbox hardware and accessories". Ändringen har inte kommenterats av Microsoft, och vi kan därför bara spekulera om varför den gjordes.

Att det skulle röra sig om en ny konsol eller en ny variant av deras Xbox One känns inte jättetroligt, och flera sajter gissar istället på att det rör sig om en ny version av företagets uppskattade Elite-kontroll, då det tidigare florerat rykten om att en sådan produkt är i görningen.

21 augusti får vi veta, då Gamescom drar igång. Själv sitter jag och hoppas på gameplay från Sekiro och Cyberpunk 2077, men det sistnämnda kanske är att hoppas på för mycket.

Inte helt omöjligt. Min nuvarande verkar tåla normalt handhavande. Det gjorde inte de första fyra. :) 19/07 Här haft min sen release, spelas på varje dag. Inte en tendens till att vara sliten eller trasig. Kanske tillverkades flertalet en måndag? 19/07 Också inne på min femte. Har tröttnat på o byta in dem nu och använder den bara till mer casual gameplay nu som inte kräver så mkt precision. Lätt skönast kontrollen jag använt men önskar som många redan nämnt en med bättre hållbarhet på insidan. Att... 19/07 Kul att din funkat så bra så länge. Jag är extremt försiktig med mina grejer själv. Tro mig, detta är välkända designfel. Det finns flertalet guider för att laga detta då det tyvärr är ett så vanligt problem. Lite sorgligt om man ser till vad en Eliteko... 19/07 Vi kan inte alla ha fina och nätta ballerinahänder. Har inte tappat kontrollen i golvet en enda gång, men om man har som vana att använda nån form av kraft vid intensivt spelande, eller om man trycker in bumpers/spakar från vissa vinklar (t. ex. pga.... 19/07 Alltså exakt samma problem som man hade med N64-kontrollen :) Minns att den på ungdomsgården bara hängde och pinnen hade börjat blivit typ mjöl :) 19/07 Eller om de gör ett paket, där de skickar med mus & tangentbord. 19/07 kinect 3 ! 19/07 Haft min Elite sedan start o den har funkat perfekt! Men de som bytt ut den flera gånger kanske bör se över hur ni hanterar saker. 19/07 Exakt. Inne på min femte nu, och den fick jag preeeeecis innan garantin löpte ut. Alla tidigare gick sönder på samma sätt. Där "thumbstick", vänster eller höger, liksom faller ner och förlorar all precision. Plasten går av på samma ställe inuti. Hur man... 19/07
Skicka en rättelse