Det för serien typiskt namngivna The Fractured But Whole är det andra rollspelsäventyret baserat på den populära tecknade serien #South Park. Grundspelet har redan fått en dos nedladdningsbart innehåll och nu har Ubisoft presenterat vad nästa runda ska tillföra.

Det nya tillägget heter Bring the Crunch och introducerar en ny berättelse där gänget får bekanta sig med den nya kompisen Mint-Berry Crunch, även känd som Bradley Biggle och Gok-zarah. Han anländer från hemplaneten Kokujon och ska tydligen ha bär och mint som specialkrafter.

"Tardicaca är åt det hållet".

Ditt jobb är att rädda ett sommarläger.

Utöver det mintfräscha karaktärstillägget ska handlingen fokusera på en idyllisk sommar vid sjön Lake Tardicaca som förvandlas till en mardröm när ett sommarlägers föreståndare börjar försvinna. Utöver den mintfräscha utomjordingen ska du ta hjälp av karaktärer som FastPass, Doctor Timothy och Professor Chaos för att försöka rädda sommarlägret.

Innehållet ska även inkludera en ny klass som kallas Final Girl som ska vara utrustad med förmågor som är extra lämpliga för att bekämpa spöken, och när Bring The Crunch-DLC:t är avklarat kan de nya förmågorna även lyftas in i grundkampanjen i A Fractured But Whole.

Bring The Crunch släpps den 31 juli och ska kosta 12 dollar, vilket borde motsvara runt 100 kronor. Innehållet kan laddas ner till spelets versioner för PC, Playstation 4, Xbox One och Nintendo Switch. Innehållet ingår för den som köpt säsongspasset eller Gold Edition-versionen av spelet.

Källa: Ubisoft

Läs även: