Nya uppdrag och nytt läge nästa vecka.

Bland annat bjuds spelare på nya uppdrag, mer innehåll till PvP-läget samt ett helt nytt PvE-läge som Ubisoft kallar "Ghost Mode". Gratis, skall tilläggas.

I Ghost Mode skruvas svårighetsgraden upp. Du kan bara ta med dig ett primärt vapen till uppdraget och när du laddar om förlorar du all ammunition som finns kvar i magasinet. Behöver du nya vapen får du klara dig med fiendens, eller genom att byta vid ammunitionslådor. För att göra det ännu svettigare har Ubisoft lagt till friendly fire och permadöd i det nya läget.

Mer om uppdateringen går att hitta i trailern nedan:

Spelar du fortfarande Ghost Recon Wildlands? Berätta i så fall vad du tycker om spelet i kommentarsfältet!

Var precis in och testade med en polare och det verkar endast vara storyn som du kör om i Ghost Mode. Man låser upp cosmetics och samlar poäng desto mer man klarar och kan sen använda poängen till att köpa ännu mer cosmetics.. 01/08 Förstod inte riktigt. Kan man spela igenom storyn i ghost mode eller är det ett nytt läge som inte är open world o mer baserat på missions? 21/07 Mer Fallen Ghost type PVE! Fu** Ghost Mode! 21/07 Får ta en titt på detta då. Har det till Playstation 4. Kul med pve tillägg, spelar ogärna på nätet. 20/07 De gamla GR... på den tiden de va bra. Va de alltid perma död på sina soldater. Hade du tränat upp någon jätte mycket och hade ett special vapen bara han/hon kunde ha och blev dödad... well bye bye. Dock va de inte slutet på spelet utan va bara att byta... 20/07 "när du laddar om förlorar du all ammunition som finns kvar i magasinet" Det är ju så jag spelar normalt i spel, ogillar att "slösa" på ammo, även om jag har 70elva vapen på mig med mer ammo än Arnold och Rambo kunnat slösa på tillsammans. :D 20/07 Har haft många roliga timmar med polarna i detta spel! Narco Road var något vi skippade helt då det såg helt ointressant ut men Fallen Ghost är att rekommendera. Finns självklart skavanker och buggar men om man inte hänger upp sig på det så är det ett... 20/07 Fallen Ghost var riktigt bra om man gillade grundspelet. Narco Road var mest en gäspning och blev långtråkigt snabbt. Så du gjorde helt rätt. 👍🏻 20/07 @Fr0gg0.: inte? trailern säger väl att "perma death" är i story mode. 20/07 Köpte faktiskt 1 DLC nu under Steam Summer Sale till detta lir. Fallen Ghosts heter det och har ju rätt bra betyg. Skippade det andra DLC:t Narco Road som ligger på crap betyg. Har ännu inte installerat mitt nya DLC men det börjar klia lite i fingrarna... 19/07
Skicka en rättelse