Sony är inte rädda för att lansera nya specialutgåvor av de rådande konsolerna när ett nytt storspel är på tapeten, och nu när höstens stora spelsläpp Marvel's Spider-Man är på ingång får det just specialutformad hårdvara. Likt den läckra specialutgåvan för God of War-lanseringen gäller Spindelmannens utgåva både den slimmade PS4:an och den biffigare PS4 Pro-varianten.

En styck tokröd PS4 Pro med Spidde-logga.

Även den slimmade PS4-modellen ska tydligen bli spindelbeklädd.

Och så klart en handkontroll i samma färgschema.

De båda varianterna är klädda i en intensivt röd färg som Sony själva kallar "Amazing red", vilket klingar av ett visst äppelföretags marknadsföring. Konsolens ovansida pryds av en stor vit Spindelmannen-logga som för tankarna till en mer klassiskt avskalad serietidningsdesign. Även Dualshock 4-kontrollen är klädd i samma rödvita färgschema.

Paketet innehåller så klart konsolen, antingen en vanlig PS4 med 1 terabyte lagring eller en PS4 Pro med 1 terabyte lagring, samt en handkontroll och en fysisk kopia av spelet. Det ingår även en kod för det nedladdningsbara DLC-innehållet The City That Never Sleeps.

Marvel's Spider-Man släpps den 7 september till Playstation 4. Sony nämner inget om var dessa specialutgåvor ska släppas utöver att de ska bli tillgängliga i utvalda marknader, men då Sverige varit en av dessa i tidigare fall är det hyggligt sannolikt att så blir fallet även denna gång.

Källa: Playstation Blog

Läs även: