Fantastiskt röd är den tydligen.

Sony är inte rädda för att lansera nya specialutgåvor av de rådande konsolerna när ett nytt storspel är på tapeten, och nu när höstens stora spelsläpp Marvel's Spider-Man är på ingång får det just specialutformad hårdvara. Likt den läckra specialutgåvan för God of War-lanseringen gäller Spindelmannens utgåva både den slimmade PS4:an och den biffigare PS4 Pro-varianten.

En styck tokröd PS4 Pro med Spidde-logga.

Även den slimmade PS4-modellen ska tydligen bli spindelbeklädd.

Och så klart en handkontroll i samma färgschema.

De båda varianterna är klädda i en intensivt röd färg som Sony själva kallar "Amazing red", vilket klingar av ett visst äppelföretags marknadsföring. Konsolens ovansida pryds av en stor vit Spindelmannen-logga som för tankarna till en mer klassiskt avskalad serietidningsdesign. Även Dualshock 4-kontrollen är klädd i samma rödvita färgschema.

Paketet innehåller så klart konsolen, antingen en vanlig PS4 med 1 terabyte lagring eller en PS4 Pro med 1 terabyte lagring, samt en handkontroll och en fysisk kopia av spelet. Det ingår även en kod för det nedladdningsbara DLC-innehållet The City That Never Sleeps.

Marvel's Spider-Man släpps den 7 september till Playstation 4. Sony nämner inget om var dessa specialutgåvor ska släppas utöver att de ska bli tillgängliga i utvalda marknader, men då Sverige varit en av dessa i tidigare fall är det hyggligt sannolikt att så blir fallet även denna gång.

Källa: Playstation Blog

Läs även:

kanske om jag fått den gratis .. .så hade jag målat om den svart .. och gömt den röda kontrollen i en byrålåda 23/07 Riktigt ful, känns som en billig aliexpress reskin. 23/07 @powerbuoy visst men ofta är det skräp som några exklusiva skins eller något extra uppdrag (jag kollar på dig Far Cry). Men vet man 100% att man kommer tycka om spelet oavsett så är det ju en bonus men ofta är det rent skit för att locka in förköpare 22/07 Jag gillar det. Spelet blir nog tyngre än många tror! 21/07 Förboka ger ibland (alltid?) förmåner som inte ingår om du bara köper dag ett. Med det sagt förbokar jag heller nästan aldrig, men nya Insurgency tex blev €10 billigare när man gjorde det så det var självklart. 20/07 Jäkligt cool alltså. 20/07 @Loevet: Tack för svar. Då är vi ganska lika där för när jag rannsakar mig själv så kommer jag på två gånger då jag förbokat och det har varit GTA 5 till PS3 samt Fallout 4 till PC då jag båda gångerna var övertygad innan release att det skulle vara någ... 20/07 @grollo_92: jag kan svara på din fråga i rollen som "förbeställare". Jag förbokar lite då och då när det handlar om en specialutgåva som kanske kommer ta slut, eller om det är ett spel jag vet att jag kommer vilja köpa dag ett, då kan jag lika gärna för... 20/07 Hade den inte haft loggan hade jag varit mer intresserad... Gillar den röda färgen, men den ser alldeles för mycket ut som en leksak med den stora fula loggan på. 20/07 Ser rätt ballt ut faktiskt. Väldigt tydligt blir spindelmärket mot den där röda färgen iaf haha 20/07
Skicka en rättelse