De senaste åren har ett flertal gamla Playstation-serier återupplivats, ofta framgångsrikt. Samlingar som Wipeout Omega Collection och Crash Bandicoot N. Sane Collection har flankerats av individuella nyversioner som Shadow of the Colossus Remastered.

Insomniac Games trilogi om den plattformande draken Spyro ska också släppas till Playstation 4, men nu antyder spelets officiella webbsajt att versioner för PC och Switch också finns med i planeringen. Referenser till dessa plattformar plockades snabbt bort från sajten, men som alltid är internet snabba på att skärmdumpa alla tänkbara avslöjanden och dela med sig med världen.

Internet glömmer aldrig, hur mycket man än må önska.

Till skillnad från Crash Bandicoot-trilogin presenterades Spyro-trilogin för både Playstation 4 och Xbox One från start, men det ser alltså ut som att det blir en bredare lansering för den här samlingen.

Activision har alltså inte officiellt bekräftat att Spyro: Reignited Trilogy ska släppas till PC och Switch, men i väntan på detta blir officiellt kan vi invänta övriga versioner som lanseras till Playstation 4 och Xbox One den 21 september.

Läs även: