Insomniacs Spider-Man-tolkning är nära.

Tidigare klipp från Marvel's Spider-Man har gett oss gott om svängigt, nätglatt gameplay. I nya trailern är det till sist dags för storyfokus, och i trailern får vi förutom Peter "Spider-Man" Parker se en rad vänner och fiender; Miles Morales, Mary Jane, Silver Sable, och så vidare.

Som vi tidigare slagit fast är Insomniac-spelet inte ännu en ursprungshistoria där Peter lär sig via en familjetragedi att "With great power comes great responsibility". I det här spelet är han en 23 år gammal collegestudent med åtta år som Spindelmannen bakom sig. Mister Negative leder det nya gänget Inner Demons som Peter såklart måste sätta stopp för.

Trailern ger oss också en glimt av stealthigt Mary Jane-gameplay. Hon spelas av renommerade Laura Bailey (Skyrim, Halo, Uncharted med mera). Spider-Man släpps 7 september.

Ja fast vet inte ändå om jag vill köpa alla "samtidigt". Kanske köper eftersom man spelar ut dom, utom fifa då för det kan man aldrig spela ut haha. 24/07 Du hade ju hela våren och sommaren att spara ihop till den dyra hösten! :) 23/07 Ser fram emot detta som fan och har gjort sen det utannonserades. Bara dumt att alla bra spel kommer under hösten. Detta, Assassins Creed, RDR2, Fifa....Blir en dyr höst. 23/07 Ja det hade nog varit en god ide :) Köote min på nån rea på cdon och efter att ha spelat ut gow och Horizon Zero Dawn och nyss påbörjat the last of us remasted kan jag inte påstå att jag ångrat pengarna en sekund. Och med spel som detta och rdr2 i höst... 23/07 Jodå, man är sugen. Fast så kommer Yakuza Kiwami 2 veckan innan och jag har bara råd med ett av dem. Attans bananer. 23/07 Hmm... Skulle kanske ha köpt PS4 Pro när det var nere på 2800 på Amazon, trots allt :( 23/07 Plattformsexklusivitet är bara bra när det gynnar mig. 23/07 Vill. Ha. Nu. Omedelbums. Jag får säga jag inte håller med dig. Jag har njutit ofantligt av majoriteten av Spindelmannen spel som jag spelat, storymässigt och gameplaymässigt. Spider-man 3, Spider-Man: Web of Shadows, The Amazing Spider-Man, The Amazing... 23/07 facinerar mig att så många spidey spel har skapats men alla är så "tråkiga" och själ lösa hoppas ju detta blir en ändring på detta. Trailern får ju denna att verka intressantare story vis. men nu är ju frågan om gameplayvis om dom lyckas omulera spideys... 23/07
Skicka en rättelse