Lara nätverkar och löser pussel i tropikerna.

Ja, precis som titeln på videon säger: Välkommen till Paititi! I ett drygt 9 minuter långt videoklipp från det officiella Tomb Raider-kontot får vi följa med fröken Croft på äventyr i djungeln, komplett med säljigt kommentarspår från utvecklaren.

Helt utan klassiskt "ducka, ducka, skjuta"-gameplay, dessutom. Istället bjuds vi på:

Home to a civilization untouched by modern culture, explore the largest hub ever found in a Tomb Raider game featuring a bustling city with challenge tombs, side missions, and more!

Men varför beskriva med ord när klippet finns blott en halv decimeter norr om denna textrad? Kolla in och avgör själv om Shadow of The Tomb Raider höjer pulsen eller inte.

blev impad av förra spelet, inte av det här. Skippar detta, såg fram emot det men blev besviken ;( 25/07 Animationerna ser ut som i de andra spelen tycker jag. De har ju alltid känts lite uffigt att hoppa osv :p 24/07 Ser intressant ut, tyckte förra spelet var lite segt då och då så jag har inget emot lite mer action som inte involverar en massa skjutande. 24/07 Duger åt mig! Är jäkligt pepp på detta. 24/07 Så länge inte dom börjar med en massa grind quest så är jag förväntansfull. Stå och lyssna på någon trött NPC som gnäller om att hans dotter har torskat sina ballonger i en grotta har man ingen lust med. Icke essentiella NPCer ska endast vara dekor elle... 24/07 Och här satt jag och tyckte det såg förbaskat fint ut... :) 24/07 ja fast de har bytt plats, ROTTR så var CR utvecklare och EM stödde dem med input och smakråd. De kanske hjälpte till med busywork med, men nu så är det tvärtom istället så EM styr och CR kommer med smakråd 24/07 Men det är ju Crystal Dynamics och Eidos Montreal som utvecklat detta också eller har jag missat något? 24/07 Jag är ändå positivt inställd. Jag tror det kan bli kul. Jag saknar dock gamla Tomb Raider. När rebooten från 2013 kom så trodde jag vi skulle nå en bit med tre spel in, men tyvärr så verkar det som utvecklarna, oavsett vilka, vill använda sig utav samm... 24/07 Fattar inte varför inte samma studio gör detta spel. Spelade igenom ROTTR bara för det såg så jävla fint ut. Nu ser det ut som dom bytt artstyle och fått sämre animationer, helt plötsligt även blivit 50% RPG. 23/07
Skicka en rättelse