Drar hem en miljon dollar i prispengar.

Den första vinnaren någonsin av Overwatch League har korats och segern gick till laget London Spitfires. Vinsten innefattas av en prispott på en miljon dollar samt en pokal i form av en klassisk silverhandske som för tankarna till Blizzards rötter.

På en hedersvärd andraplats hamnade publikfavoriten Philadelphia Fusion som såg sig närmast utklassade av Spitfire. Till nästa år förväntas mästerskapen i Overwatch att växa sig ännu större med fler deltagande lag från Europa och Asien.

Källa: ESPN

Varför tittar bara folk på pengar för? 1. Dom som spelar har en lön som man kan leva på (ej enbart vinst pengar). 2. Det är 1 miljon dollar och det är första säsongen som är. 3. Det är inte heller så många lag som är med i denna första säsong. 02/08 Smite, CoD och till och med Halo ligger högre :D Jisses... Valve lägger in $1,6 miljoner. 01/08 Är säkert så, jag vet inte helt själv 🙂 31/07 Jag fick for mig att tittarna star for hela prissumman, lagger Valve in nagot alls av potten? 31/07 Om man ser till prispotten är den ju större än den högsta för tex csgo, överlag ser det ju ut att ligga runt de summorna och sen är det några få som är tiofallt högre, nästan uteslutande Dota och Lol. https://www.esportsearnings.com/tournaments 29/07 https://www.google.se/amp/s/www.thesun.co.uk/sport/football/2678431/arsene-wenger-arsenal-team-foreign-players-englishmen/amp/ 29/07 Självklart finns och bildas det nya det lag runt ett populär e-sportsspel., men det är Blizzards sida av det hela jag kommenterar. Det visar lite på hur engagemanget är från utvecklaren. 29/07 Självklart kunde dom gjort något liknade, lagt ut ett skin där alla pengarna går till vinstpotten tex, sen vet jag inte hur det fungerar med modellen att det är en liga och inte en turnering per se. Öppenbarligen så är det ju en del organisationer som... 29/07 Visst, men det hade ju Blizzard också kunnat göra. Att ha samma vinstsumma som TI1 för sju år sen, ser inte jättebra ut direkt. 29/07 Matchen i all ära, men det va DJ Khaled som stal showen.. 29/07
Skicka en rättelse