Splitscreenäventyret en succé för Fares och gänget.

Electronic Arts är nöjda de också – och överraskade. Företagets CFO Blake Jorgensen berättar att spelet sålt över förväntan i det andra kvartalet (efter den explosionartade starten, då spelet nådde en miljon spelare efter bara tre veckor). Skönt det gissar vi, med tanke på att Hazelight valt att förlänga samarbetet med EA till deras nästa titel.

Den omtalade försäljningsmodellen, där bara en person av två behövde köpa spelet, verkar alltså ha fungerat väldigt bra. Grattis säger vi!

Har du spelat A Way Out? Berätta gärna vad du tyckte om spelet i kommentarsfältet!

Källa: Dualshockers

Skicka en rättelse
folk..det är ju klart jag vädjade till fz medlemmar att köpa spelet och bjuda in grabben att spela med....vi har inte alla vänner men med god vilja kan alltid någon räcka ut en hand 14/08 Måste båda 2 som spelar ha PS Plus tjänsten för att lira över nätet? 31/07 @HaZe303: Jag tolkade det heller inte som ett hån utan mer som en vädjan om att någon skulle lira med grabben. 31/07 @HaZe303: Tror verkligen inte att det var så han menade. Mer att situationen är sorglig och att han uppmanar communityt att hjälpa till. För övrigt ett väldigt kul spel att köra med en polare och några bärs. Spelade igenom det en första gång med en pola... 31/07 Va? Överreagera much? Själv tolkade jag inte hans inlägg som att han kallade honom för en sorglig person utan mera som att det var tråkigt att han inte hade någon att spela med. 😂 31/07 Jag tror inte han menade att håna honom (hoppas jag), men jag håller med dig i övrigt att alla inte har kompisar som de kan spela med. Jag ses väl snart själv som en knäppgök som endast spelar singleplayerspel. 31/07 Vad än sorgligare är att du väljer göra hån av honom, det gör inte honom sorglig, jag har inte heller någon att spela med, det betyder inte att jag är en ensam loooser i mammas källare som inte har vänner, det betyder att alla är inte samma gamer nerds... 31/07 @Kleptoman:nog det sorligaste jag hört,kom igen gamers. räck ut en hand till Kleto och bjud han på en spelning, jag har dock spelat sönder det 30/07 såg kul ut faktiskt, har dock ingen att spela med och har därför inte köpt spelet. 30/07 Bra couch co-op, väldigt enkelt jämfört med andra liknande actionspel men kul att sitta med en polare och skojbråka, speciellt om man har ett par kalla öl till hands. 30/07