Expansionspass får numera egna trailers, verkar det som.

Under årets E3-konferens visade Nintendo upp en maffig expansion till Xenoblade Chronicles 2 vid namn Torna ~ The Golden Country. Tillägget adderar en maffig prolog till grundspelet som enligt utvecklarna ska vara nästan lika stort som ett nytt spel. Expansionen ska kunna köpas fristående från grundspelet, men den ingår i expansionspasset till Xenoblade Chronicles 2 som bakar in allt övrigt nedladdningsbart innehåll som släppts sedan spelets lansering.

Nu har det dykt upp en trailer, men inte för expansionen utan för expansionspasset. För det är en sådan värld vi lever i nu helt enkelt. Expansionspasset ger dig dock inte enbart tillgång till kommande DLC-expansioner utan bjuder även spelaren på nya spelbara karaktärer, så kallade blades, med nya förmågor och tillhörande bakgrunder.

Expansionspasset för Xenoblade Chronicles 2 ska kunna köpas digitalt i Nintendo eShop från och med den 14 september för 29,99 dollar, eller cirka 270 kronor. Den fristående versionen som du kan köpa i fysisk form i butiker ska släppas den 21 september och går loss på 399 kronor hos svenska återförsäljare.

Ja jag kommer kanske börja spela det igen. Kommer inte att sälja spelet så man vet ju aldrig. Fastnade när jag skulle spela det där pixliga arkadspelet i 100år för att uppgradera en av bladesen. 02/08 Jag klarade alla sidouppdrag i slutändan men jag samlade inte ihop alla rare blades då vissa quests eller triggers för dom var sjukt dryga så delar din frustration rörande just dessa. Man drunknar i blades så var ju inte något man behövde göra precis... 01/08 @Aletheides: Håller med dig om att det är väldigt bra, men det här är ett av få jrpg:s där jag inte försökt göra alla sidouppdrag eftersom de är så extremt tidskrävande och invecklade. Surnade ordentligt på det, men annars är ju spelet förnämligt trevli... 01/08 @Alienshade: är du inte helt såld på spelet alltså? För mig tog det nog en 20-30 timmar innan jag fastnade för spelet, vilket egentligen är orimligt lång tid för ett spel att ta innan det blir kul, men sedan växte det och jag spenderade strax under 200... 01/08 Mycket bra spel. Har spelat ut det och det var värt tiden. Kommer definitivt skaffa expansionen. Likt föregångaren Xenoblade så är det ett mycket stort spel, men man behöver inte vara en completionist och göra alla sidequests om man inte har tålamod för... 01/08 Vänta med och köp expansionerna tills en bit in i spelet.Jag har inte ens kommit in halvvägs och vet inte om jag någonsin kommer att fortsätta att spela det. Så att köpa expansions passet samtidigt som jag köpte spelet kan ha blivit en dålig affär. Men... 01/08
Skicka en rättelse