Säg hej till den tjurigaste zombiealven i World of Warcraft.

Blizzard ångar på inför släppet av Battle for Azeroth, den nya expansionen till World of Warcraft. För ett par veckor sedan skrev vi om den första delen i Warbringers-serien, en rad kortfilmer som porträtterar nyckelkaraktärer i kriget som väntar. Då var det Jaina Proudmoore som stod i rampljuset, nu har det blivit Sylvanas Windrunners tur.

Battle for Azeroth släpps den 14 augusti med buller och bång. Känner du dig sugen på att återvända till World of Warcraft innan dess räcker det att köpa speltid, då Blizzard tagit bort kravet att köpa basspelet.

Missa inte heller vår guide till Battle for Azeroth! Länk till den och annat WoW-nytt hittar du här:

Tack till Johan Olander, Devan för detta #nyhetstips!
https://www.youtube.com/watch?v=ke0C9tuPsQc&t=1902 Här motiveras Sylvanas handlingar på ett helt annat sätt. Det vi får se som inte köpt Collectors edition är ju bara en skrapning på ytan tydligen. Som Horde spelare så har jag kunnat släppa min förvirri... 03/08 Hur länge kan man mjölka... Å andra sidan tycker jag ff om gameplay. Men storyn har helt ballat ur. Dom verkar inte ens anstränga sig längre. Dags för World of Starcraft nu. I would buy it. 03/08 Detta pre-patch event har vart såååå otroligt kasst. Story wise och lore mässigt är det väl lite ballt att se en sådan framstående sak försvinna. Men det hela var kanske 30minuter av content. Med lite world quests på det. Legion eventet kändes lite mer... 02/08 Tycker det är kul med lite liv i luckan! Men det kunde absolut ha utspelats på ett bättre och mer begripligt sätt. Så svårt behöver det väl inte va att hitta på lite händelser som lett till detta obegripliga debaclet. Förmodligen kommer det förklaras... 02/08 Hon är kall kanske men känslostyrd och framförallt fixerad till gränsen av besatthet har varit hennes signum sedan Warcraft 3. Hon har dessutom alltid varit en "ändamålet helgar medlen"-typ. Om hon får för sig att folkmord krävs, för vilket ändamål det... 02/08 Som jag har förstått kan dom inte bli fler eftersom Arthas var den enda som kunde göra undeads "intelligenta". Det är därför forsaken är en döende ras. Sylvanas försökte göra fler precis som Arthas gjorde men dom blev bara dumma ghouls som vandra runt... 01/08 @Vinkelslipen: Hon säger också efteråt att bränna ner Teldrassil inte vart menat, tror att hon blev triggad av den döende nightelf som sa att de kommer alltid ha hoppet kvar, och då vrider hon huvudet på personen så den skall se teldrassil brinna och... 01/08 Dock berättar Sylvanas ju i sina pre quests varför hon gör det hon gör. Hon är ju övertygad att The Alliance kommer att får övertag över Azerite "Metallen" och attackera Horde först. Så för att The Horde skall överleva måste hon total chockera hela Alli... 01/08 Inte lika impakt som första short, men likväl bra 01/08 Tråkigt att Warcraft loren bara blivit mer enkelsidig ju längre tiden går, men har full förståelse att ett spel som WoW kommer att "jump the shark" ett par gånger eftersom man helt enkelt får slut på idéer. 01/08
Skicka en rättelse