Del 2 och 3 måste laddas ned via cyberrymden.

Den 21 september kommer Spyro tillbaka i HD-skrud, då Spyro Reignited Trilogy släpps till Playstation 4 och Xbox One. Sitter du på en tveksam uppkoppling och har tänkt köpa trilogin kan det dock vara intressant att skivan inte innehåller alla tre spel.

Spyro 2: Ripto’s Rage! och Spyro: Year of the Dragon måste nämligen laddas ned för att kunna spelas, något som uppmärksamma fans tagit reda på via den officiella hemsidan.

https://www.youtube.com/watch?v=zNpFOTQ2djQ 06/08 Jag förstår inte riktigt hur de tänkt med detta. Många som köper Spyro triology gör det för att de har växt upp med spelen och vill ha spelen i sin samling, samlingen är inte komplett om 2 av 3 spel ligger på någon server som kan stängas ned om 20 år,... 06/08 Synd, skippar helt enkelt spelet då. Vill ha mina fysiska spel mer kompletta, att bara lägga in ettan på skiva och 2,3 på nedladdning får mig att tappa intresset totalt. Då kunde som lika gärna skippa en fysisk version. 06/08 @kebbe: hade en bestämd uppfattning om att det var bättre uppkopplat i Sverige än vad det uppenbarligen är. då är jag med =) 04/08 @kaealy: men de var ju Sverige jag undrade över. Inget annat. 04/08 Jag gillar tanken på att FZ skulle vara för tufft för Spyro. FZ ni ska veta att jag älskar er, men tuffare än Spyro, det är ni fan inte ens nästan! Jag utmanar typ @CalleSundelius @JohanOlander att påstå något annat. 03/08 Jag tycker att det är jätte bra att man kan sälja vidare spelen när man har tröttnat. Det som kan bli lite tråkigt är ju att om det är ett väldigt efterfrågat spel eller om det inte har släppts så många kopior av spelet så kan ju värdet bli väldigt högt... 03/08 Ja, jag vet inte om jag hänger helt med hur du tänker men när jag ser på det så är det fortfarande att man måste: 1: ha tillgång till internet 2: ha den senaste hårdvaran Därför blir det ett stort problem om man inte kan ladda ner eller har de senaste... 03/08 GTA V och Call Of Duty är två toppen titlar för den tuffa macho gamern. 03/08 Många som är miljövänliga här ser man.. 03/08
Skicka en rättelse