Kickstarter-kampanj lanseras inom kort.

Från skaparna av Dark Souls: The Board Game kommer snart en tolkning av Guerrilla Games episka äventyr Horizon Zero Dawn. Om spelet lyckas samla in tillräckligt med pengar under sin Kickstarter-kampanj vill säga.

När jag vandrade längs de vidsträckta slätterna, klättrade längs bergskedjorna och kämpade mot spelets många mekaniska bestar var nog en brädspelstolkning det sista jag skulle tänka mig vilja ha. Men ju mer jag funderar på det desto svårare är det att sluta fantisera om hur upplevelsen skulle kunna översättas till ett traditionellt brädspel.

För tillfället går det inte att skänka några pengar till projektet, men Steamforge låter meddela att kampanjen kommer att sparkas igång inom kort. Fram till dess bjuder de på två bilder som visar hur spelets pjäser skulle kunna se ut. Den ena föreställer en så kallad Scrapper-robot och den andra föreställer en jägare iklädd Banuk-utstyrsel.

Vad tror du om ett brädspel baserat på Horizon Zero Dawn?

Mycket riktigt så ser jag nu efter lite googlande att det finns betydligt fler och tidigare brädspelsversioner av TV/Dator-spel än jag trodde. :) 05/08 Förra årets utan tvekan bästa spel. Svårt att se det som ett bra brädspel men dom får gärna överraska mig. Brädspel är högst levande fortfarande, skoj i vänners sällskap. 05/08 Jag! En lyckad brädspelskväll är så mycket mer värd än något en PC kan erbjuda! 05/08 Tycker man ska släppa det till Casio FX-CP400 II, jag är för snål att köpa en PC. 05/08 bo-under-sten faktor när man missat hur trenden i brädspel sett ut de senaste 10 åren. 05/08 Köp ett PS4. 05/08 Jag och säkert många fler vill ha brädspel 2018! Det är en riktigt trevlig hobby samt tidsfördriv imo. Vad jag däremot inte kan förstå är hur någon 2018 inte kan förstå att andra tycker annorlunda än en själv och hur denne kan tro att alla tycker lika... 05/08 Vem fan vill ha brädspel 2018? Släpp det på PC istället. 05/08 Det är sen gammalt att göra brädspel av tv-spel. Du skulle bli förvånad om du googlade och upptäckte hur många tv/dator/arkadspel som faktiskt blivit brädspel igenom tiderna och vice versa, dvs datorspel/tv-spel som har sitt ursprung i brädspelsvärlden.... 05/08 Kickstartade Dark Souls brädspelet. Spelet i sig är riktigt bra, även om det tar en hel del timmar att köra en omgång. Vet att en del klagat på att det är långsamt och grindigt men jag tycker inte att det nödvändigtvis är dåligt. Sedan det släpptes har... 05/08
Skicka en rättelse