Och vi får veta mer redan senare i år!

Ryktena har gått varma kring potentiella nyversioner, uppföljare och expansioner till Blizzards Diablo-serie. Vi har tidigare skrivit om flera olika jobbannonser som pekar på att det åtminstone verkar finnas planer på en remaster av det djävulskt beroendeframkallande Diablo 2.

Att det senaste spelet i serien, Diablo 3, ska portas till Switch har det också pratats om i flera svängar, men Blizzard har varit retligt tystlåtna om den saken. Som bekant finns Diablo 3 sedan tidigare att spela på Playstation 4 och Xbox One samt förra generationens motsvarigheter.

I videon ovan berättar Blizzards Brandy Camel att företaget har "flera Diabloprojekt under utveckling". Några av dessa kommer att ta längre tid på sig än andra, men de kommer att visa upp något senare i år. Om vi har tur.

Diablo 2: Remastered? Diablo 3 till Switch? Diablo 4 rent utav? Möjligheterna är lika oändliga som Greater Rift-grinden! Vad tror du Blizzard har i görningen?

@tricky: ;) 16/08 @robbis: oh snap! :> 16/08 Told you 😂 https://m.fz.se/artikel/277505 15/08 Jo men i praktiken vill man oftast inte ha någon som har en god generisk förmåga i engleska, man vill ha någon som kan ett visst fackspråk. Liknelsen inom programmering är ju att man ska kunna olika frameworks etc. SÄtta sig in i dessa kan ju ibland var... 12/08 Googlat lite och både D1 och D2 är kompilerat i C++ då alla filer i sourcecoden har ändelsen .cpp vilket står för cplusplus och C använder sig utav .c bara. Däremot så använder inte spelen så mycket c++ kod men borde intw vara något problem att konverte... 10/08 Jo men programmering är lite annorlunda än skillnaden mellan arabiska och svenska. I grunden gör dem samma sak och kan skilja sig lite i syntax och c++ är som sagt en förlängning och förenkling och i vissa fall en förbättring av c som är samma språk. 10/08 okey, men det är väl ändå två vitt skilda saker? om du kan svenska kan du lära dig andra språk, men att anställas för en roll som kräver engelska och du bara kan svenska blir väl lite knepigt om du då ska lära dig engelska under tiden? grovt förenklat,... 10/08 @Devan: Jag vill det i alla fall. Jag ser inte hur Starcraft är relevant här. 10/08 Lär ju självklart sätta sig in i det om du aldrig skrivit i C innan. Men kan du C++ har du inga problem att lära dig nåt annat språk. 10/08 Ok, men någon som behärskar c++ skulle alltså kunna konvertera från c utan problem? Givet att det förstås tar massa tid. 10/08
Skicka en rättelse