Går om From Softwares Dark Souls 3.

Som sagt, det går bra för Capcom just nu. Monster Hunter World släpptes på Steam igår och nådde upp i dryga 240 tusen aktiva spelare. Enligt Steam Charts är det årsbästa för plattformen och det sjunde största spelsläppet (sett till spelare) i Steams historia.

Som bekant finns det gott om medlemmar på FZ som idkar monsterjakt med överdimensionerade vapen. Saknar du folk att spela tillsammans med finns det både en forumtråd att vända sig till, samt vår Discordkanal! Kolla också in monstertråden som @Zimpan la upp tidigare i år, då konsolversionen av Monster Hunter World släpptes, för en drös av tips och tricks.

Källa: Eurogamer

Jag har garanterat mycket lägre inputlag än 100ms. Jag är extremt känslig för det. Det är inte märkbart. 12/08 Det är riktigt snyggt i 4K på 65" oled TV iaf. Nu ska man bara få till att fånga monstren också. Sjukt idiotiskt system till det, iaf med T-Bord och mus. 12/08 Har en Nvidia Shield men används bara som en HTPC för att spela upp 4K HDR filmer och streama från HBO och liknande tjänster. Även där har du hög latency som märks. Att du klarar av att spela med +100ms input delay är helt upp till dig men jag och rätt... 12/08 Då verkar Nvidia Shield mycket bättre, jag har spelat DS3, The Surge och MHW nu utan problem nere i vardagsrummet på projektorn. 12/08 Kul att ni får det på pc. Har haft ett avbrott från det sen jag "klarade" det. Och har köpt en extern ssd hårddisk. Så nu blir ladd tiderna lite kortare på min ps4a. 11/08 https://www.youtube.com/watch?v=s2a_HpHbq-Y Ostabila 60fps på low settings. https://www.youtube.com/watch?v=ogNT6w4bzIs Många säger att det fungerar felfritt och att det inte laggar. Men efter jag testat det klarar jag bara inte av skiten längre. Steam... 11/08 La ner ca 250h på ps4 o nu suttit hela dagen på PC. Jag kan inte kommentera på hur det är på ett 960 då jag själv sitter på ett 1080, men 60+ fps o laddningstid på under 3 sekunder gör att spelet är 100ggr bättre på PC (enligt mig) så kommer utan tvekan... 11/08 @ThaSchakal: har runt 100 timmar på ps4 vanlig och är frälst av pc versionen. Flyter på med 980ti på high och 1440p. Det laddar 10 gångar snabbare överallt utan att överdriva och det känns verkligen som att de försökt göra spelet så bra som möjligt till... 11/08 Jag tror du redan svarat på din fråga själv. 11/08 Svårt å bestämma mig om det är värt ett köp till PC. Har ingen mosterburk😂 Men spelat ca 300h på PS4 pro och gillar att kunna ligga i soffan å spela. Någon som har det till PS4 och införskaffat till PC? Är det värt det? Sitter på ett sketet GTX 960 och... 10/08
Skicka en rättelse