Biostund med cowboys igår, biostund med demonslakt idag (nu med Youtubelänk).

Uppdatering: Du kan nu kolla direkt på gameplay-klippet via videon ovan!

Originalnyhet:

Igår samlades vi framför bioduken för att kolla på nytt gameplay från Rockstars cowboyepos Red Dead Redemption 2. Det var mysigt! Idag fortsätter filmmyset, då Bethesda visar upp gameplay från DOOM Eternal, direkt från Quakecon 2018.

Festen drar igång klockan 18:00 och går att kolla på via spelaren här nedanför. Om du läser detta senare ikväll har vi med största sannolikhet uppdaterat nyheten med en bekväm länk till Youtube. Sådana är vi!

Doom2016 har jag inga större problem med (om nått så är det vissa designval) och vill också spela det när jag får chansen (har inte spelat det ännu). Jag vet att man inte ska dömma ut saker på förhand men däremot är jag trött på att man ska gå med på... 12/08 Du menar värdeavgrund? 12/08 Se över eran värdegrund! 12/08 Förstod inte på ditt inlägg huruvida du spelat Doom2016 eller ej men om inte så borde du verkligen göra det innan du dissar det! För all del kan man ha åsikter och förväntningar utan att ha testat ett spel, och kanske är det inte det bästa spelet du spe... 11/08 Se nedan. Se nedan. Ultra violence! 11/08 Har faktiskt inte haft chansen att spela Doom2016 än (och skäms nu en hel del för att säga det) men kommer helt klart spela det när tillfället kommer. Det spelet hade små skavanker som inte var fel men inte helt perfekta för mig, men vill ändå spela det... 11/08 Du är nog inte ensam men förmodligen en av få. Det är nog inte så mycket bakåtsträvan som nostalgi. Jag älskar också de gamla goda spelen från förr och ser ofta med skeptiska gubbögon på nya spel men blev direkt kär i Doom2016 för sitt otroligt härliga... 11/08 Okey, kanske kan vara roligt. Perfekt för streamsnipers (stackars Forsen & shroud). Tack för svaret. 11/08 Är jag den enda som fullständigt ratar det här spelet?!!! Jag har nog minst fyra sidor av vad jag hatade i detta DOOM Eternal och DOOM 2016, och varför de klassiska DOOM (DOOM, DOOM 2 och Final DOOM) är så mycket bättre. Visst är det väl också bakåtsträ... 11/08 @Maysay: Man ska tydligen kunna invadera andras singleplayer kampanjer. Om man vill bli invaderad det vill säga. Antar att man kan se i en lista vilka kampanjer man kan invadera så är det bara att joina och bli en demon och härja runt i dennes kampanj!... 11/08
Skicka en rättelse