Filmsajten The Playlist rapporterar (via Eurogamer) att inspelningsstarten av Uncharted-filmen kan vara nära förestående.

Filmen, vars handling kretsar kring en ung Nathan Drake, är enligt regissören Shawn Levy (som haft fingrarna med i syltburken Stranger Things) en “massiv titel” för utgivaren Sony Pictures. Levy berättar också att man nu med ett bra manus och en säkrad huvudrollsinnehavare, kan börja schemalägga inspelningen och casta resten av rollerna.

Tom Holland som spelar den unge Nathan Drake har tidigare setts i filmer som Avengers: Infinity War och Captain America: Civil War där han spelade Spindelmannen. Han kommer under nästa år att synas som samme Spidde, i uppföljaren till hyllade Spider-Man Homecoming som spelas in just nu.

Ser alltså ut som om en Uncharted-rulle blir verklighet denna gång. Andra Uncharted-projekt har kommit och gått under åren. En gång var till och med Mark Wahlberg castad som Nathan Drake. Vi är glada att den visionen inte blev verklighet.

I väntan på det här spektaklet koller ni med fördel in Nathan "Firefly" Fillions egen rolltolkning av Uncharted-Nathan.

Bifogat nedan finner ni även det andra av två bidrag i vår "shoppa Uncharted"-tävling som spontant drogs igång under skrivandet av den här artikeln. Calle och Gustav hade fem minuter på sig. "Vinnaren" pryder headern, och en liten film har utlovats. Stay tuned!

Upplev soffmyset från Uncharted 4 i förstaperson
FZ recenserar Uncharted 4