Det är fortfarande sommar i allra högsta grad, men det vi brukar kalla "spelhösten" - alltså att det släpps mängder med intressanta spel - har redan börjat. Blizzard är en av de skyldiga: vid midnatt lanserade man World of Warcraft: Battle for Azeroth, den sjunde expansionen till företagets fjorton år (!) gamla MMO-rollspel. Den handlar visst om två grupperingar som råkat lite i luven på varandra.

FZ:s WoW-konnässör Gustav Höglund kommer streama sina första intryck från expansionen - håll uktik på FZ under dagen! Han kommer också recensera expansionen, men som vanligt med MMO-spel ger vi det någon vecka innan betyget sätts.

Om kriget mellan Horde och Alliance inte tilltalar bjuder releaselistan andra möjligheter. Första delen av The Walking Dead: The Final Season släpps också i dag (vår Fredrik Eriksson recenserar i morgon eller på torsdag), och likaså Phantom Doctrine - ett kalla kriget-drama med Xcom-influenser, typ. Vi hoppas ha recension klar där också inom några dagar. Slutligen kan vi tipsa om Death´s Gambit, ett 2D-actionrollspel som också det lanseras i dag.

Sommaren är död, länge leve spelhösten!