Tips: behåll betan om du spelat den tidigare.

Call of Duty är en av de största spelserierna, och vad passar väl bättre än att en sån får tillskott av det senaste årets populäraste spelform? Ja, Battle Royale kommer till Call of Duty: Black Ops 4 under namnet Blackout, ett spelläge som alltså låter sig inspireras av upplägget i Battlegrounds, Fortnite och de andra BR-liren.

Nu meddelas att Blackout blir spelbart när nästa slutna BLOPS4-beta rullar igång den 10 september (avinstallera den inte om du redan kört den tidigare betan). Initialt blir det PS4-spelarna som får testa, fler plattformar ska tillkomma vid ett ännu inte tillkännagett datum.* För att delta krävs förbokning av spelet.

Filmen ovan avslöjar väldigt lite om spelläget, men det ser ut som att det blir spelbart solo, i par eller i grupper om fyra pers.

Call of Duty: Black Ops 4 lanseras den 12 oktober. "OKTOBER?!" vrålar vän av ordning. "CoD släpps ju i november!" Korrekt, så har det varit sedan CoD 3 ungefär. Men även långlivade traditioner vill slippa krocka med ett visst Red Dead Redemption 2.

*Uppdatering: pc-betan rullar igång den 14 september, och ska vara öppen för alla med ett Battle.net-konto klockan 19 dagen efter. Det meddelar Treyarch, utan att nämna något om en Xbox One-beta.

Haha, ja, det är många som är torsk på COD nu efter betan :D Jag tycker BF känns mer ordentligt och gediget, CoD har nästan alltid varit ett kaotiskt sprayar spel för mig, man lever i typ 10 sekunder om man har tur. BF känns lite mer lugnt och de större... 15/08 Cod serien dog för mig redan vid Mw3. När jag såg trialen tyckte jag att det var för mycket gadgets och perks så den dagen slutade jag spela COD. 15/08 Jag gillar verkligen BF men samtidigt känns det som ett barnspel jämfört ned CoD. Slutade iofs på BO2 så kan ju vara sjukt ute å cykla med jämförelsen. Jag håller med om att Royale är kul, tror det kan bli bra. Hoppas bara det inte finns ett spår av kil... 15/08 Cod dog efter black ops 2 för mig. Men de är inte omöjligt att de bli köp på 4:an när det blivit billigt. Om de nya spelläget visa sig vara bra då.. 15/08 Gillar BF bättre än CoD, tycker dock Battle Royale är sjukt kul, hoppas därför att BFs tolkning av Battle Royale är lika bra eller bättre än CoD ditot så man kan koncentrera sig på ett spel. CoD`s vanliga game mods såg som sagt ut som en påse med skit. 14/08 Ska bli väldigt intressant hur det kommer att bli 14/08 Battle Royale är anledning till att jag förbokade spelet! Längtar, längtar och åter längtar! #ByeByePUBG! 14/08 Ja, när Take 2 och Rockstar släpper nytt så flyttar dem största giganterna på sig (EA och Activision) och då vet man att det är allvar haha! 14/08 Betan va ju verkligen ett bottenskrap, inte spelat COD på många år men detta va en rejäl påse med skit. 14/08
Skicka en rättelse