Enligt finansföretaget Cowen.

Dice nästa storspel Battlefield V släpps som bekant den 19 oktober i år. En vecka innan släpps FPS-konkurrenten Call of Duty: Black Ops 4 och veckan efter det släpper Rockstar lös sitt minst sagt efterlängtade Red Dead Redemption 2. Ingen brist på utmanare för Dice, med andra ord!

Idag går finansföretaget Cowen ut och meddelar att förhandsbokningarna för Battlefield V har varit "svaga" och att de två spelen som nämns ovan gått bättre. Vidare menar Cowen att Battlefield V riskerar att gå samma öde till mötes som Titanfall 2, som också släpptes mellan två stora spelsläpp och sålde under förväntan.

"Warning! May contain high amounts of sarcasm." https://9gag.com/gag/anMm1vB 26/08 battlefieldspelen brukade ju va the shit, men dom tar inte hand om sina kunder. dessutom är dom EA, Och skiten är för dyr. tror detta blir första bf som jag inte köper 20/08 Förbokade bf4 pga skulle på lan på releasedagen där vi skulle spela, i efterhand hade jag aldrig ens rört i det med tång. Förbokar aldrig spel, man vet inte vad man får. Väntar på ordentliga recensioner och eventuella rapporter om hur onlinedelen funger... 19/08 Jag följde BF1 hårt innan släppet, trist var då efter SWB fiaskot med FF antifusk att det blev valet även för BF1 trots bönande fans, inskränkningar på server, admin möjligheter med inget stöd för procon och slakt av squad hantering gjorde effektivt slu... 18/08 Ja precis, betan avgör lite för vår del också. Förr kunde man ju spela demos innan man bestämde sig. Nu kan man iofs spela ett spel på Steam nån timme och få en refund, vilket är bra. 18/08 Ja, så klart man kan förboka om man vet med sig att man kommer att spela spelet väldigt mycket. Jag har förbokat fifa 2 år i rad. Där vet jag att jag kommer att gilla spelet oavsett vad dom ändrar. Bf är jag däremot lite mer avvaktande till med tanke... 18/08 Håller med. Däremot så har jag förbokat en del multiplayerspel om mitt kompisgäng också gör det. Det är rätt nice att börja spela The Division tillsammans på releasedagen t.ex. Men det blir mer och mer sällan man verkligen ser fram emot ett spel när man... 18/08 Absolut ska du göra det! Precis som jag. Sen har ju alla olika smak. Du kanske tycker det är svinkul, ingen skugga på dig så att säga. 17/08 Tycker det är helt underbart att folk väljer att vänta med sina köp. Jag har alltid varit emot dessa förbokningar och dess bonusar. Jag är mer old school. Jag vill läsa recensioner och se lite av spelet innan jag bestämmer mig. 17/08 Själv bojkottar jag allt som har me EA att göra. 17/08
Skicka en rättelse