Lyckligtvis kommer Forza Horizon 4 i höst.

Efter fyra års fortkörning både på och vid sidan av vägarna närmar sig Forza Horizon 2 slutet.

Den 30 september upphör försäljningen av spelet och tillhörande dlc-paket, meddelar utvecklarna. Om du redan äger spelet kommer du även efter det kunna ladda hem det, men det kommer alltså inte gå att köpa nytt via digitala kanaler. Det sägs däremot inget om att onlinekomponenten påverkas, så av allt att döma kommer ägare glatt kunna spela vidare mot varandra framöver också.

A heads up for the Forza community: Forza Horizon 2 will reach “end of life” status on September 30. That means that the game and its associated DLC will no longer be available for purchase. After September 30, players who own Forza Horizon 2 will still able to download and play the game and its associated content as normal. However, Forza Horizon 2 and its DLC will no longer be for sale. Forza Horizon 2 is currently available as part of August Games With Gold so, if you haven’t played it already, now is a great time to grab it.

Forza Horizon 2 släpptes hösten 2014, och här på FZ gav vi det betyget 3 av 5. Xbox Live Gold-prenumeranter kan testa det gratis fram till 31 augusti med Games With Gold.

Forza Horizon 4 släpps den 2 oktober.

Du blir ju inte rik av att köpa spel/prylar du aldrig använder. ;) 20/08 Forza Horizon 2 är bara spelbart på Xbox ONE/Xbox 360 (annan version). Äger förövrigt FH3 till PC. Hade FH2 på disc när jag ägde Xbox ONE. 20/08 Aha tänkte inte på att det hade med sånt att göra,trodde det va klart att den musik i spelet är där och det inte är begränsad tid för försäljningen av spelet. Vet låtar togs bort i GTA av liknande skäl. Men det är trist att ett helt spel kan förvinna,... 20/08 Ja, det är lite trist. Men det har oftast med licenser att göra såsom musik eller som i det här fallet bilmärken. Forza 2 har i alla fall getts bort gratis och alla DLC varit på kraftig rea nu såhär innan det går ur tiden. 20/08 Kör Forza Horizon 2 då och då. Tycker det är tråkigt att äldre spel slutas säljas digitalt, det borde lixom inte vara något problem att fortsätta sälja äldre spel. Saknar tex Dirt 2 för Xbox 360 och ett gäng andra titlar. 20/08 Har både Horizon 2 och 3 men har inte spelat något av dem, för lite tid och för mycket spel. Skulle behöva var rik så man slapp arbeta för att kunna spela mer. 20/08 Är Forza Horizon 2 spelbar på pc? Den har jag missat i så fall. Eller går den bara på X-Box? Jag har Horizon 3 och har förbokat fyran på pc. Har även Forza 6 och 7, till pc. 20/08 Man får inte bara testa det med live guld, man får även "äga" och spela det så länge man vill. 20/08 Slippa ilskna nyss-köpare (hur många?) när de stänger 2an-servrar för att främja 4an (halvår?) vad annars? 20/08
Skicka en rättelse