Inget nytt Titanfall 2, även om Red Dead 2 stjäl uppmärksamheten.

Finansföretaget Cowens analytiker uppgav nyligen att intresset för att förandsboka Battlefield V varit "svagt" jämfört med intresset för Call of Duty: Black Ops 4 och Red Dead Redemption 2. Battlefield V släpps mellan dessa två bestar i oktober, och analytikern drog paralleller till det hyllade men underpresterande Ttianfall 2 som stod inför en liknande situation vid releasen för två år sedan.

Men Jeff Grubb, författare och speldesigner, ger en annan syn på situationen. Förbokingarna verkar visserligen inte leva upp till EA:s förväntningar, skriver han, men tillägger att det är långtifrån ett fiasko.

And Battlefield V isn’t about to bomb even if it isn’t doing as well as Battlefield 1 was at this point.

Och färre förbokningar verkar inte vara unikt för Battlefield V – nästan alla stora spel tar stryk av det massiva intresset för Red Dead Redemption 2. Och Black Ops 4-förbokningarna drivs upp av att det krävs för att få delta i betatestningen – vilket inte krävs för deltagande i BFV-betatestning.

Grubb spår att BFV kanske underpresterar, men att det kommer gå långt bättre än Titanfall 2.

Battlefield V släpps den 19 oktober. Black Ops 4 lanseras den 12:e och Red Dead Redemption 2 den 26:e.

Oktober <3

Och för mig ser det ut så här: https://i.imgur.com/xh1POhS.jpg Jag skulle alltså kunna prenumerera på en tjänst liknande Origin Access i över 10 år innan det gått jämnt ut med alla spel jag köpt genom åren, och om vi ska vara ärliga, hur många av oss... 07/09 Nu är jag ett extremfall men bara på Steam ser det ut så här: https://i.gyazo.com/09eb9fbfc4e49bae6874468b16033b0b.jpg Till detta kommer Uplay, GoG, Origin, Bnet mm. Så 1800kr om året skulle ju vara helt okej om jag fick de flesta spel jag gillar. 31/08 Vad menar du jag har fel i? Endast grundspelet ingår, eftersom inga betal-DLC kommer finnas. Det finns inget annat än grundspelet, kostnadsmässigt. Länken du skickade skickar en till origin butiken med standard edition, för övrigt. Vilken fakta menar... 31/08 Fel, i Origin Access Premier ingår BFV Deluxe edition (https://www.origin.com/swe/sv-se/store/battlefield/battlefield-v/interstitial), och eftersom det inte kommer att finnas någon betald DLC (https://screenrant.com/battlefield-v-free-dlc-premium-pass-e... 31/08 "Warning! May contain high amounts of sarcasm." https://9gag.com/gag/anMm1vB 26/08 Hur dyra hyrtjänster är i längden beror på nyttjandetiden. 25/08 @RaXha: 1. Jag har inte ifrågasatt din matematikförmåga. Jag ifrågasatte bara ditt omdöme. Hyrtjänster är alltid dyrare i längden. Men du kanske inte bryr dig att du betalar mer. Har man nog med flis spelar det ingen roll antar jag. 2. Nej du har rätt,... 25/08 1. Du skriver ”Du förstår inte att du betalar spelet många ggr om i förhållande till köpa.” Hur är detta INTE nedvärderande när du ifrågasätter min förmåga att räkna enkel mattematik? 2. Han sa billigare än TIDIGARE varianter med premium pass. Läs orden... 24/08 @RaXha: Kommentaren är inte nedvärderande. Du satte det värdet. Jag bara påpekade att du är deras målgrupp, eftersom du hellre hyr och sedan kanske köper, så de har en garanterad inkomst där de inte haft det innan. Att du tycker det är nedvärderande får... 24/08 Kan säga att jag kommer att första månaden kommer att "hyra" mitt spel både när det gäller BF5 och Anthem. Om BF5 håller efter en månad kommer jag att köpa det. Dyrare än att köpa direkt ja men fortfarande billigare än tidigare BF med Premium 24/08
Skicka en rättelse