E3-överraskningen ser ut att bli en (o)trevlig comeback.

Ett av de högsta jublen på Sonys presskonferens uppstod när Resident Evil 2-remaken annonserades och idag kan vi bjuda på fyra minuters gameplay från Claires del av kampanjen.

Och ja, den innefattar Sherry, för att alla älskar eskortuppdrag i spel.

Om du vill tillbringa lite mer tid i Racoon City kan du också glutta på dryga elva minuter där Chris skjuter zombies för glatta livet. Dessutom fångat i 4K på en Xbox One x.

Låsta kameravinklar för bövelen. Det är vad som gjorde Resident Evil riktigt bra. 1-3 är dom jag spelat igenom. 4:an har fortfarande plasten kvar på fodralet. Jag gjorde tabben att köpa 1:ans HD-remake och blev riktigt besviken. Det kändes inte färdigt... 01/09 @Preacher81: Fyfan vad vi är olika då jag ger 7an 10p och helt klart bäst i hela serien då inget ä bra tidigare så hoppas det här blir lika grymt som 7an annars stänger jag av spelet efter 20min som jag gjort med alla i hela serien utom del 7 26/08 Hoppas på att RE2 Remake blir lika underhållande som Resident 7 är för då kommer jag köra tills man får Platina. 7 är som sagt bäst i hela serien men det kan ändras nu när det här kommer för trailern är en 10p i min bok 26/08 @Preacher81: Håller med om att 7:an hade sina brister, men det var stämningsfullt i vissa delar, det var åter lite mer fokus på skräck, och grafik m.m var riktigt bra. Det i kombination med att de börjat behandla serien väl igen sedan ett par år med rem... 22/08 Spelet stöder Nvidia RTX. 22/08 1a & 2a dom helt klart bästa, sedan banade det utför tycker jag. Vart för mycket fuck Rambo i dom andra delarna, 7an, bra alldeles i början av spelet, Sedan vart allt bara en besvikelse för min del,Tyvärr. Slutbossen i 7an är nog det absolut fulast gjor... 22/08 Ser att hon kan gå samtidigt som hon skjuter. Kommer inte det göra spelet enklare eller har dom sagt något om att balansera upp det? 22/08 Det är ju Leon i klippet? Hallå där FZ, super ni på jobbet nu igen? :D 22/08 Claire gameplayen blev man bara irriterad på :P Siktade bara rakt på kroppen. GO FOR THE EYE!!! :P 22/08 nej inte vad jag minns... tror också detta blir det bästa RE spelet sen fyran, var inte alls så förtjust i sjuan som jag trodde, första timman man spelade i demot var spelets bästa sida sen blev det bara trist o enformigt.. 22/08
Skicka en rättelse