Spelar du Blizzards MMO-åldring fortfarande? Eller igen?

Hösten 2010 hade World of Warcraft 12 miljoner prenumeranter. Spelet lär få svårt att nå samma sifrror igen, men den nya expansionen Battle for Azeroth visar tydligt att MMO-åldringen i högsta grad lever.

Battle for Azeroth såldes i 3,4 miljoner exemplar det första dygnet, meddelar Blizzard och tillägger att det är rekord för en WoW-expansion. Inte illa för ett 14 år gammalt spel.

FZ:s Gustav Höglund spelar Battle for Azeroth för fullt, och vi planerar att slita bort honom från spelet för att skriva en recension cirka nästa vecka. Stay tuned.

Men det är ju exakt standaren när alla vet allt, alla kan alla mekaniker alla har spelat alla år i samma spelkoncept och inget förändras direkt, visst saker ändras men det känns ändå som exakt samma spel. jag tror man varit bortskämd med wow som ung och... 25/08 Jag menade från början dock 😅 Har spelat WC3 24/08 Nä blir inget mer WoW förres Classic! 24/08 Håller precis på att rensa upp bland gamla HDDs som skall skrotas och hittade bl.a min gamla spel disk. Sist jag spelade WoW var 2007-07-07 ^^ Kan väl iof inte påstå att jag är speciellt lockad att dra igång igen heller, men WoW var det sista mmo jag... 24/08 Tänkte ta en paus från wow ett år. Men blir lite sugen på att testa BfA nu. 24/08 Gillar den med men hinner inte spela så mycket 24/08 Haha, är runt den leveln också :D 24/08 Eftersom att jag traskar runt på lvl 86 och inte har några planer på att skynda på mitt utforskande utav världen jag lämnade för 7 år sedan, så har jag inte heller köpt BfA, men planerar att göra det i framtiden, om jag inte får den gratis när nästa exp... 24/08 Jag är lite sugen, men då jag helt hoppade över förra expansionen så känns tröskeln hög att gå in i det nu, särskilt när man har lite begränsat med tid. 24/08 Nej. Speciellt om du inte har koll på de olika karaktärerna och deras historia. Men BfA har faktiskt helt ok historier i de olika questzonerna, som man inte behöver någon direkt anknytning till eller veta deras historia. Men enbart för storyn skulle jag... 24/08
Skicka en rättelse