Vem tror ni kommer vinna?

För den icke-insatta börjar Dota 2-finalen idag klockan 23:00, svensk tid. OG har redan lyckats plocka en finalplats. Nu är det istället upp till kinesiska LGD eller EG att få spela om vem som tar den andra finalplatsen klockan 19:00 idag.

Vinnaren kommer gå hem med hela 101 miljoner kronor medan andra- och tredjeplats får nöja sig med 37 miljoner och 24 miljoner kronor.

Om du fortfarande är osäker på vem du ska heja på har du de olika lagen här med respektive spelare.

EG

LGD

OG

Hoppa gärna in i vår Discord och diskutera finalen när den spelas eller spekulera fritt här.

@Grukk Förstår att andra gillar formatet. Det kommer inte försvinna från DOTA 2 då det är väldigt inarbetat. 26/08 Kul att ni delar med er om vad ni tycker om formatet! Jag älskar dubbelelimineringsformatet. Det ger lag möjlighet att anpassa sig efter förlust och det minskar turfaktorn från seedningen från gruppspelet. I alla fall för de som hamnar i winner's bracke... 26/08 Har också invändningar mot formatet. Nu vann ju rätt lag den här gången. Men, ponera att OG hade vunnit winnerbracket-mötet med 2-0 och sedan förlorat finalen 2-3. Då står man där med en egentlig förlorare som slutgiltig turneringssegrare. 26/08 Meh.. 26/08 Enda tråkiga med att streama matcherna in-game är att ljudet är sämre och att spelet "hackar" till då och då ju fler spelare det är online som tittar. Det har varit så i flera år, fattar inte varför de inte fixar det. 26/08 Skyltändring innan finalen https://i.redditmedia.com/H70d8m1-2Kdct6MAdJ6OE91_0V2-QShF3-9HuoltWbE.png?fit=crop&crop=faces%2Centropy&arh=2&w=960&s=a51ed0138a6968fd9e5e059eafae3d5b 26/08 Jag sa ju det i inlägget? Nu spelade det ingen roll i denna turnering, OG vann två raka matcher mot samma lag. Fantastisk turning, vilken revansch för OG. Ana var den bästa spelaren i hela turneringen. Edit: Jag tycker dubbeleliminering är ok, men föred... 26/08 Jag gissar att du föredrar enkeleliminering? Vilka fördelar tycker du det formatet har som dubbeleliminering saknar? 26/08 LGD vann enkelt även i andra matchen, så de möter OG i finalen. OG som alltså slog LGD i matchen innan finalen. De får alltså möta laget de slog igen. Det är en av de grejer jag inte gillar med turneringsformatet. 25/08 Topson har spelat dota i många år, men bara 1 år som proffs. Fortfarande sjukt imponerande. Om det blir LGD och OG i finalen är det garanterat att det blir minst en spelare som vinner ett TI på sitt första försök. Riktigt kul! 25/08
Skicka en rättelse