Och då räknar vi inte med alla sidospår.

Det har varit ett bra år för PS4-exklusiva stortitlar – God of War, Detroit: Become Human, Shadow of the Colossus – och än är det inte slut. Fredagen den 7 september släpps nämligen Spider-Man, och bakom spakarna hittar vi Ratchet & Clank-fabriken Insomniac.

James Stevenson är community lead på Insomniac har hållit frågestund och bland annat bekräftat dag ett-patch. Det är oklart hur stor den är, men själva spelet väger in på 45 GB.

Det är en sak att väga in ett spel sett till gigabytes, och en annan att mäta spellängden. Stevenson hävdar att Spider-Man i runda slängar tar 20 timmar för genomsnittliga spelaren, men då räknar vi inte med sidouppdrag och grejer du kan göra i den öppna världen. Spindelmannen ska ju svinga sig genom New York och det borde borga för fina sidospår.

Jag hatar er. (Ok egentligen inte, men är fett avis!) 29/08 Kan bara instämma. Verkar som om de är rätt säkra på att de har gjort en riktigt stabil produkt som de inte behöver skämmas för (även om de kan hänvisa till day1-patch för allt som recensenterna inte är nöjda med). Kan bli svårt att slita sig för att... 28/08 Ok, ser det som ett gott tecken att ni fick spiderman i bra tid innan :) Bra uppstyrt av dem och förmedlar en viss säkerhet för sin produkt imo :) 28/08 Det skiljer otroligt mycket. Two-Point Hospital fick vi idag, med embargo på torsdag, som exempel. Ibland får vi spel efter release. 28/08 verkar som om de har skickat ut sina recensions-exemplar rätt tidigt, eller brukar man skicka ut runt den här tiden innan release? Känns som om de kan va så olika. Men får en känsla av att de är stolta/säkra över sin produkt och skickat ut till recensen... 28/08 Låter lite som Arkham spelen. Tror också de låg runt där, jag tkr de är ok :) hoppas du kan flexa där på fredagen så man kmr hem tidigt då ;) 28/08 Är man som jag vad gäller open world spel så räcker 20 timmars main quest med råge! =) Man brukar ju ganska lätt börja tjollra på med allt annat än just själva storyn, GTA V t.ex har jag inte klarat ut än just pga allt annat kul som går att göra i värld... 28/08 Nästa tisdag, 4 september, 16:00. Riktigt gott om tid att lira, vilket är kalas. 28/08 När lyfter embargot? 28/08 20 timmar är riktigt kort (!) Men om man lägger completionist på det här får man säkert ut minst ~15 timmar till. GoW tog månade,r på näst svåraste+100% Tacka gud för att ett spel släpps på en fredag för en gångs skull så man slipper ta ledigt från jobb... 27/08
Skicka en rättelse