Efter en rejäl dos trollande levererar CDPR.

I förmiddags dök en stream upp på Twitch. Det var CDPR som streamade till synes random kod, under Cyberpunk-flagg. Nätet gick såklart bananas (igen) med över 60 000 tittare, men sen hände det nästan en hel spelvärld har väntat på: vi har gameplay från Cyberpunk 2077.

Videon visar E3- och Gamescom-demot ur en kvinnlig V:s perspektiv. CDPR guidar oss igenom Night City och dess lockelser och hot.

Nu när vi har fått det vi så hett eftertraktade är det dags för tyck: Låt analyserna flöda! Är staden så levande vi hoppats på? Är förstapersons-perspektivet rätt? Blir det ett Deus Ex på steroider? Besviken, taggad? Tyck till nedan. Och missa inte heller Fredrik Erikssons intryck från gameplay-videon, som publiceras inom kort! FZ-red kommer även spela in flera tankar och funderingar imorgon. Stay tuned och ha koll på vår Youtube-kanal.

Nyheten uppdateras löpande.

Ser ut som ett roligt spel, men lite överskattat. Är inte så imponerad utav inlevelsen med FPS, då man har spelat tusen liknande spel. Siffror när man skjuter, méh. Världen ser isolerad och klaustrofobisk ut. Tröttnade faktiskt på spelet på bara dessa... 03/09 Speltidningar som sett Gamescomdemot där dom spelar med den manliga versionen av "V" skriver att det var samma sekvens, dvs som manlig karaktär har du haft samma sängkamrat som den kvinnliga... 29/08 CDPR omdefinierade rollspelsreglerna när dom släppte Witcher 3. I den oerhörda detaljrikedomen, I arbetet som genomsyrar passion och kärlek och i side-questandet som i mina ögon visade vad rollspel, aktiva val och konsekvenser är kapabla till. Har aldri... 29/08 Du vill hellre ligga med det där äcklet med en manlig karaktär, menar du? 29/08 ...väljer man som kille/man att spela som tjej är man antagligen en crossdresser ändå... ;) 29/08 Ew. Så om man gör en female toon börjar storyn med att man får ligga med det där äcklet? Ew ew ew. Male toon ftw 28/08 Jag är inte helt seriös, bara lite. Tänkte testa spelet på min Q6600-burk "for science", men i värsta fall är det väl äntligen dags att stoppa in ett nytt kort i min Ivy Bridge-maskin. 28/08 Ser helt fantastiskt ut, jag är inget fan av Witcher men det här kommer jag garanterat att köpa. 28/08 skojar du eller? tror spelet lär inte funka på nåt mindre än core i5 när det släpps... 28/08 Videon är så hög kvalite som det går att få med källmaterialet. Jag jämförde lite med uppskalade youtube videon och den nerladdade har mycket högre kvalite. 28/08
Skicka en rättelse