EA annonserar ett nytt releasedatum utan att nämna ordet "försening"

Ordet "försening" måste stå på kommunikationsansvarigas lista över dåliga ord för när Dice-chefen Oskar Gabrielson meddelar att releasedatumet för Battlefield V flyttas fram en månad gör man sitt bästa för att undvika just den kombinationen av bokstäver. Kontentan är ändå att Battlefield V nu ska släppas den 20 november, en månad efter det tidigare annonserade datumet.

Dice ska använda de extra veckorna till att ta finjustera spelet efter den feedback de fått efter de två stängda alpha-testen, däribland tempo, spelarfriktion och hur synlig man är på slagfältet. Trots förseningen (vi sa det igen!) kommer den öppna betan att dra igång i början av september som planerat.

Tack till RussianVodka för detta #nyhetstips!
Jo fast så ser ju inte min eller de jag känners lista ut. 06/09 Fattar inte varför alla tycker BC2 är så jävla bra. Det hade ju fan bruten hitbox i över ett år. Skulle ranka BF4>BF3>BC2. Anledningen till att jag rankar BF4 högre än 3 är för att jag hade fan fler tekniska problem med 3an och tycker 4an är nog ett av... 04/09 Från bäst till sämst: BF2 BFBC2 BF3 BF4 BF1 BFV? Alla är inte med, men du ser ett tydligt mönster, eller hur? 02/09 Dessa sakerna du pratar om kommer inte på release även fast de skjutit fram det, så det du säger stämmer inte. 01/09 Snyggt att det fortfarande står 19 oktober som släppdatum för BFV på Origin. Kanske kan vara skoj för de som inte vet om förseningen att se vid köp. 31/08 Tror snarare tvärtom, flera nyheter gällande BF5 har den senaste tiden handlat om saker som inte kommer vara med vid lansering vilket har fått folk att säga ifrån. Detta kan också var en av anledningarna att man vill få med fler saker vid release iställ... 31/08 Fast BF1 är ju enligt såväl gemene man som mig rätt awesome än till dags datum och du spekulerar ju åt andra hållet jämfört med de som spekulerat om mjukvarufunktionen? Inom utveckling och försening brukar det vara ett antal olika saker som skaver och... 31/08 Först kommer inte Battle Royale finnas vid release och nu detta? Bara jag som får känslan av att allt inte står rätt till på kontoret, och de stressar fram saker som fan just nu? 31/08 Har spelat sedan BF1942 tycker inte att det har blivit sämre med tiden. Visst allt har inte varit bra, ta Hardline som ex. Spelade andra vändan av alfan och måste säga jag är inte hypad men tror på spelet. Jag har ganska höga förväntningar på Betan som... 31/08 Okej, BF1942 var inte deras första spel, men det var där den större sagan började. 31/08
Skicka en rättelse