Men var är alla nya features?

Nu är det bekräftat att Microsoft släpper en nyskinnad version av sin Xbox One Elite-handkontroll. En premiumkontroll som lanserades för att appellera till den som önskade en lyxigare variant hemma i soffan. Kontrollen fick mycket beröm av både kritiker och spelare, men det inkom även flera rapporter om bristande kvalitet då den slets ordentligt vid hård användning.

I januari skrev vi om att det ryktades att en förbättrad version av kontrollen var på gång. Den skulle ha bluetooth-anslutning , USB-C-anslutning, inbyggt laddbart batteri och en laddkontakt i stil med Apples Magsafe, men nu visar det sig att det enbart handlar om en kosmetisk förändring. Än så länge.

Klicka för mer information

Företaget kallar färgen för “robotvit” och kommer att kosta 149 dollar eller 199,99 pund. Vi har ännu ingen info om eller när den kommer till Sverige eller vad den kan komma att kosta här, men i USA och Storbritannien släpps den 16 oktober.

Anpassningsbar Xbox One-kontroll avtäckt

Om det var kvalitetsmässigt du syftade på så hade jag kunnat hålla med dig, men att det är ett problem med magnetinfästningen känner jag inte igen alls. Min kontroll blev dålig efter ett halvår sparsamt användande. Vill ha en ny, men väntar in v2. Gärna... 02/09 Sämsta kontrollern någonsin (och då har jag haft säkert 20-25 olika genom åren!). Brilliant idé att sätta dit skiten med magneter.. lol.. allting på eländet sitter ju löst, räcker med att titta på den så flyger det bort någon bit som man får leta efter. 01/09 @Mortaigne Håller med till fullo! :) 31/08 @jonis: Absolut, ingen hade varit gladare än jag om det kommit en v2 i stället! Den behövs uppdateras helt klart. Man kan inte ha så stor variation i kvalitet mellan exemplaren som det verkar vara och dessutom saknar den lite funktioner som den nya vers... 31/08 @Mortaigne Tror ingen av oss som haft problem slänger våra kontroller i golv/vägg heller. Då skulle vi nog kunna använda en pausad hjärncell till att räkna ut varför kontrollern plötsligt inte beter sig normalt. ;) Självklart kan ett stort företag som... 31/08 @jonis: Som global megacorp så är Microsoft nog kapabla till att göra fler saker samtidigt ;) Det här är en reskin för att passa ihop med den den nya vita Xbox One X, enkelt. V2 är förmodligen under utveckling samtidigt på en helt annan avdelning. Vad... 31/08 Förstår inte att de ens släpper den i annan färg utan att ta itu med alla kvalitetsproblem. Ingen bra reklam för Microsoft. 31/08 Nej det här är inte v2. Det är en reskin av v1 för att passa till den nya vita Xbox One X som bundlas med Battlefield V och/eller Fallout 76 i höst. 31/08 Köpte v1 och är underbar men , som många rapporterat vid normal användning så släpper gummit på ena sidan av kontrollern efter ett år. 31/08 Meh... När ska de ta itu med alla kvalitetsproblem? Vägrar köpa en tredje kontroll (för 1500 sek!) som kommer gå sönder inom 6 månader. 31/08
Skicka en rättelse