Hello Games ångar på efter framgången med NEXT-patchen.

För några veckor sedan släpptes NEXT, den stora och efterlängtade uppdateringen till det upphaussade No Man's Sky. Spelet fick då nytt liv och klättrade snabbt upp på Steams topplistor igen.

Sedan lanseringen av No Man's Sky NEXT har Hello Games kontinuerligt släppt nya uppdateringar till spelet. Igår släpptes version 1.58, som bland annat markerar starten för höstens community-event, där spelare kan samla ihop kvicksliver som sedan kan bytas in mot exotiska föremål.

Specialist Polo and Priest Entity Nada, blinking around the edge of reality in their anomalous spacecraft, are broadcasting a request for assistance. Polo’s advanced boundary monitoring equipment has located a previously undetected iteration of the universe and they urgently need explorers to examine and explore this glitch in reality.

Hello Games passar också på att fläska till community-verktyget Galactic Atlas och mycket, mycket mer. Hela listan över nyheterna i version 1.58 hittas här, på spelets hemsida.

Den har i princip enbart funnits där för att guida de som inte kan hantera sandbox. 01/09 Storyn är i princip obefintlig. 01/09 @DitroX: Tack! Kan nog bli ett köp. 01/09 Det finns en story att följa om man vill det. Jag håller mig till sandbox, för det mesta. Som sagt det finns många sätt att spela spelet. Att samla material är lätt, men man kanske inte vet direkt vilket material som är vad och vad man ska använda det... 01/09 Min knodd som är 4,5 år spelar det, han går mest runt med den där lasergrejen å skjuter stenar. Så flyger han och kör bil, verkar som han har det kul. Han har spelat mer än mig iaf. 01/09 @DitroX: Hm tack för svar! Finns det någon story/röd tråd att följa eller är det bara sandbox? När jag frågar om barn så undrar jag mest om det är komplicerat/invecklat med crafting, resource gathering etc eller om det är lätt att lära sig. Tänk typ Eli... 31/08 Prestandan fick sig en ordentlig törn när NEXT släpptes. De skulle tydligen göra något åt det och frågan är, har detta skett i denna patch? 31/08 Alla spel, som man inte är van vid, har en generell ”tröskel” innan man blir bekväm och bekantar sig med alla mekaniker i just det spelet. (Man kan väl bortse från spel-serier ex CoD, BF etc. med liknande mekaniker då dessa kanske inte kräver lika mycke... 31/08 Jag är också väldigt positivt överraskad. Det var inte vad jag hade väntat mig efter alla lögner och falsk marknadsföring. Trevligt med folk som gör rätt för sig. 31/08 Kan det här vara något för kids att pyssla med eller är det för komplicerat? 31/08
Skicka en rättelse