Grinding Gears har skapat ett tidsslukande monster i Path of Exile. Sedan release har free-to-play succén ständigt sett nytt innehåll i form av matiga expansioner. Den här gången är det dags för någonting annorlunda. Det största nya tillägget i expansionen Delve är en grotta som aldrig tar slut och som verkligen kommer testa spelarnas gränser.

Expansionen gick live i fredags och har du inte redan hunnit testa på att äventyra i grottan så har du en hel del innehåll framför dig. För det första är grottan verkligen oändlig och det enda som kan sätta stopp för din framgång är hur du valt att bygga din karaktär och för det andra finns en mängd nytt loot att hitta. Ju längre du tar dig i grottan desto svårare blir motståndet och desto värdefullare blir lootet, vilket förstås känns givet.

Med expansionen introduceras ett tiotal nya förmågor, nya craftingföremål som kan användas tillsammans med fossil för att modifiera deras egenskaper, samt flera nya vapen och delar av utrustning som gör dig redo att möta djupet. För mer detaljer kring vad som är nytt rekommenderar jag den officiella webbplatsen som du hittar en länk till nedan.

Källa: PoE.com