Har du hunnit testa nyheterna i Delve-expansionen?

Grinding Gears har skapat ett tidsslukande monster i Path of Exile. Sedan release har free-to-play succén ständigt sett nytt innehåll i form av matiga expansioner. Den här gången är det dags för någonting annorlunda. Det största nya tillägget i expansionen Delve är en grotta som aldrig tar slut och som verkligen kommer testa spelarnas gränser.

Expansionen gick live i fredags och har du inte redan hunnit testa på att äventyra i grottan så har du en hel del innehåll framför dig. För det första är grottan verkligen oändlig och det enda som kan sätta stopp för din framgång är hur du valt att bygga din karaktär och för det andra finns en mängd nytt loot att hitta. Ju längre du tar dig i grottan desto svårare blir motståndet och desto värdefullare blir lootet, vilket förstås känns givet.

Med expansionen introduceras ett tiotal nya förmågor, nya craftingföremål som kan användas tillsammans med fossil för att modifiera deras egenskaper, samt flera nya vapen och delar av utrustning som gör dig redo att möta djupet. För mer detaljer kring vad som är nytt rekommenderar jag den officiella webbplatsen som du hittar en länk till nedan.

Källa: PoE.com

Tack till HerrB, Sviskon för detta #nyhetstips!
Håller verkligen med dig! Flera försök senare och det saknas, det där riviga som gör att man tråcklar sig igenom dom första timmarna som krävs . har vänner som varit inbitna i flera år, som berättar fantastiska berättelser om sina builds och idéer. Men,... 04/09 Skulle vara så lätt om man bara kunde fastna för det här spelet. Har försökt många ggr men det vill sig helt enkelt inte. Misstänker det har att göra med att spelmekaniskt måste man grotta ner sig så oerhört innan man kan börja skilja på vad som är rikt... 03/09 Jag har själv svårt att jämföra Path of Exile med D3 men om jag måste så blir det Path of Exile som får högst betyg av mig. Det är stämningsfullt, bra lv-system och en hygglig prislapp :) 03/09 D1 och d2 är ju inte direkt lika d3 i utförandet. D1 och d2 var ju mörkt och läskigt, light radius och allt, d3 ett fyrverkeri spel över hela skärmen hela tiden. 03/09 Nu står det ju faktiskt a-RPG, varför ska man inte göra bra storys bara för att det råkar vara ett actionspel också. 03/09 Jo, andra arpgs känns alldeles för simpla jämfört med PoE. Skulle man nu skapa ett nytt arpg måste själva Gameplay vara smidigare än PoE, det är nog den enda aspekten som man kan förbättra på. Tror knappast på att ett nytt arpg kan nå samma komplexitet... 02/09 För information så släpps den här expansionen imorgon på Xbox One! 02/09 @SWEBarb: Jag antar du menar att du har en Marauder på lvl 75. Om det är en karaktär du haft sedan tidigare innebär det att den är i standar ligan och inte den nya Delve ligan. Varje expansion till PoE kommer med en ny liga, som alla måste starta nya... 02/09 Hur kör man den nya kartan då var är den? har en lvl 75 mauler... 02/09 Storyn är väl ingen höjdare direkt, men jag har svårt att se det som en invändning till att lira D3 istället. Storyn där är ju direkt usel. Annars är det väl mest en smaksak vad man föredrar. Frågar man exempelvis mig så är det Titan Quest som är det... 02/09
Skicka en rättelse