Mer information om Battle Ro... vi menar Firestorm!

Idag drar betatestet av Battlefield V igång för de som har förbokat spelet men om du hellre avvaktar med köpet till releasen (och läser en recension eller två) får du vänta till på torsdag. Helt lottlös går du dock inte idag då man passar på att släppa en drygt sex minuter lång introduktion till nyheterna i spelet, däribland det justerade Grand Operations-läget och snackisen Battle Royale som på Battlefield-språk kallas Firestorm.

Där ska sexton lag om fyra personer tampas om att stå ensamma kvar på vad som sägs vara den största Battlefield-kartan någonsin. Och ja, det kommer att finnas fordon att mörda varandra med. Man går också igenom nyheterna i hur stridsgrupper fungerar, de omarbetade spelarrörelserna och möjligheten att förstärka värn, gräva värn och till och med broar.

Vi får dessutom lite nya glimtar från singleplayer-uppdragen, totalt sex stycken varav ett släpps efter releasen. Notera att den har flyttats fram från 19 oktober till 20 november.

Tack till Mortaigne, Devan för detta #nyhetstips!
Till viss del måste jag hålla helt med dig, samma skit gäldde bF1. Och lite bf4 med. Sista bästa bra bf spelet var bf3 och bc2... Vill ha bc3...gillar narvik banan, men Rotterdam banan känns som direkt kopierat o klistrat in från bF1, vad stadsbanan het... 07/09 Daniel, David och Nathalie från Dice sitter och pratar om BFV i 51 minuter, om betan och om förändringar från alphan och så vidare, sen har vi kommentarerna som sågar detta naturligtvis. https://www.youtube.com/watch?v=Kvvlzx6MFtk Sen har vi youtubern... 06/09 @Zymac: Det blir lättare sen när folk hoppar runt i sina rosa kaninkostymer de köpt i MTX-butiken ;) 06/09 Hej Vi heter DICE, vårat ultimata mål med BF serien är täcka skärmen med så jävla mycket blur o gläns o effekter så att du som spelare ALDRIG kommer se Fi innan du är död. Och OM du ser fienden så givetvis så missar du alla skott Point Blank och han vän... 06/09 Ja vi får hoppas det blir riktigt bra, vi kanske ses ute på fältet :) Jag har stött och blött så många gånger på forum med piloter, jag på min sida tyckte flygplan i både BF1 och BF4 var lite för OP medans alla piloter så klart tyckte tvärtom så ska int... 05/09 Måste säga, jag gillar det jag ser hittills, men det var buggigt som satan, inte van vid så mycket problem av ett Dice spel, men dom är väl mänskliga dom med? :) Men det här blir nog bra, bara dom inte gör det till ett nytt BF1? Det sämsta och tråkigast... 05/09 Igår gick det inte att starta spel om man var i grupp med vänner, enbart gå in i solo sen joina squad in-game... gick inte heller att joina direkt på en polare i listan utan att det strula för någon av parterna... 05/09 @blackidus: OK tack för att du sade det, uppskattart! ;) 05/09 Matchmaking funktionen är buggig just nu och dem jobbar tydligen på att fixa den. Använd server browsern istället så funkar det :) 05/09 Jag har spelet genom förbokning, spelet bara laddar och laddar, inte fan får jag komma in i spelet nån gång? WTF? ALltså kommer in i spelet, men när man ska spela, så laddar den kartan och musiken spelar i bakgrunden, men matchen börjar aldrig för min... 05/09
Skicka en rättelse