Också otippat, svensk Wallander- och Johan Falk-regissör gör två avsnitt.

Lägg ut, lägg ut!

Ryktena om att Henry Cavill, även känd som Stålmannen, kommer att gestalta Geralt of Rivia i Netflix serie, är sanna. Detta bekräftade streamingbolaget under kvällen. Vi fick dessutom veta att den första säsongen kommer att bestå av åtta stycken avsnitt och som brukligt i sådana här produktioner regisserats de av olika personer.

Något otippat ser vi ett svenskt namn i listan, Charlotte Brändström, som bland annat regisserat Wallander- och Johan Falk-filmer. Bland övriga avsnittsregissörer syns Alik Sakharov som har House of Cards och Game of Thrones på cv:t.

Showrunnern Lauren S. Hissrich (The West Wing, Daredevil) säger på Twitter hon träffade Cavill innan hon ens hade ett manus eller för den del författare till manuset. Hon säger att hon aldrig glömt den passion han förde med sig, och att han "ÄR Geralt".

Cavill själv har sagt att han är ett stort fan av The Witcher, och att han älskar The Witcher 3. Han har även postat fanskapade mockups av sig själv som Geralt. En av dessa kan ni se nedan.

Netflix The Witcher baseras på Andrzej Sapkowskis böcker, och inte på The Witcher-spelen (som såklart också är baserade på Andrzej Sapkowskis verk).

Om du inte gillar vår photoshop ovan kanske denna fanskapade bild är bättre?

Vår The Witcher 3-recension
Stålmannen vill spela Geralt i Netflix The Witcher-serie

Såg denna och kände bara...fan också. https://i.imgur.com/N2nizjZ.jpg 06/09 Det låter ju som de satsar pengar,vilket är lovande. Netflix har ändå helt ok lägstanivå på sinaa egna serier tycker jag. Men mycket ska klaffa, inte minst bra manus och lagom många säsonger. Serier som bara puttrar på år ut och år in tills det blir för... 05/09 Superman är lite väl mycket white knight för att va badass enligt mig. 05/09 Tycker Liam Neeson hade vart det självklara valet 05/09 Alltid gillat Henry Cavill måste jag säga, men inte spelat Witcher spelen (om jag hade oändligt med tid hade jag gjort det!). Sen att Cavill har en kropp som är gudomlig hjälper nog i rollen. :) 05/09 Precis, det ger mig lite hopp om att det blir bra. Han säger ju till och med i den intervjun att han precis spelat igenom Witcher 3... igen. :) Blir att hoppas han kan vara ett bra inflytande på produktionen och kanske styra det hela i en bra riktning.... 05/09 Jag vill se Davoda! 05/09 Brändström har arbetat med både Kinnaman och Tornving, vore ju kul med lite svensk flärd! 05/09 https://i.imgur.com/7kGQCLn.jpg https://i.imgur.com/EsgDad4.jpg https://i.imgur.com/uKyX3sH.jpg https://i.imgur.com/Vc47Oan.jpg Spot the fake ;D https://i.imgur.com/KpRsbGx.jpg 04/09 Såg en intervju med honom som var innan detta blev officiellt där berättade han att han spelat Witcher 3 samt läst böckerna så han verkar vara ett riktigt fan av serien i alla fall. Blir säkert bra, men när kommer serien? 04/09
Skicka en rättelse